Sold out σε 3 θύρες: «Εφυγαν» ήδη πάνω από 20.000 εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Sold out σε 3 θύρες: «Εφυγαν» ήδη πάνω από 20.000 εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη
Photo Credits: INTIME

Χαμός από τους φίλους της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω από 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται στο ΟΑΚΑ για τον Κυριακάτικο (19:30) αγώνα με τον Αρη.

Οι οπαδοί της Ενωσης βρίσκονται δίπλα στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και έχουν ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια για τρείς θύρες.

Συγκεκριμένα υπάρχει ήδη sold out στις θύρες 3, 7, 11 και μένουν ελάχιστα εισιτήρια για όσους προλάβουν στην 9. Να σημειώσουμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr.

Μέχρι στιγμής έχουν φύγει ήδη 20.000 εισιτήρια για το ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και σίγουρα αναμένεται να υπάρχουν αρκετοί ακόμα οπαδοί στο γήπεδο. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς στο γήπεδο μπορούν να υπάρχουν έως 40.000 φίλαθλοι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή! Να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει και επαφές με τους οργανωμένους όπως έγινε και πριν τον Ατρόμητο αλλά και το εκτός με Βόλο προκειμένου όλοι να έχουν το νου τους και να μην συμβεί το παραμικρό ενόψει Ολυμπιακού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X