Ντόρτμουντ: Στη λίστα της ο Μαυροπάνος

Ντόρτμουντ: Στη λίστα της ο Μαυροπάνος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο! Η Στουτγκάρδη τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση και η Ντόρτμουντ προπαρασκευάζει τον φάκελο του Ντίνου Μαυροπάνου για να κινηθεί δυναμικά το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαυροπάνος κάνει σούπερ χρονιά για μεταγραφή άνω των δέκα εκατομμυρίων. To deal, όμως, που έχει κάνει η Στουτγκάρδη με τους Άγγλους είναι επικερδές γι’ αυτή. Και αυτό γιατί όπως έχει εξηγήσει και ο μάνατζερ του γερμανικού συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ, η «Στουτ» εφόσον παραμείνει στην κατηγορία, θα μπορεί με 3 εκατ. ευρώ να τον κάνει δικό της, έχοντας πληρώσει και το ενοίκιο των 500.000 ευρώ για φέτος.

Κάπου εδώ μπαίνει η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έχουν ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή. Βρίσκονται στην προπαρασκευή του φακέλου του για να κινηθούν δυναμικά το καλοκαίρι. Τον έχουν περάσει από κόσκινο σχεδόν σε όλα τα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και στα παιχνίδια της Εθνικής.

Η Ντόρτμουντ θεωρεί πως ο Μαυροπάνος της κάνει στο αμυντικό προφίλ που θέλει να φτιάξει ως ομάδα. Έχει στοιχεία Παπασταθόπουλου που ενδιαφέρουν την Μπορούσια με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, αν όχι σίγουρο πως θα κινηθεί το καλοκαίρι καταθέτοντας πρόταση για τον παίκτη, όπως αναφέρει το sdna.gr. Πόσο τον κοστολογεί; Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, η αξία Μαυροπάνου στα μάτια των ανθρώπων της Ντόρτμουντ είναι 12 με 15 εκατ. ευρώ. Κάπου εκεί θα είναι η πρόταση, εφόσον το πάρει οριστικά και αμετάκλητα απόφαση να κάνει μπάσιμο για να αποκτήσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X