Μήτογλου: Ο... έρωτας με την πρώτη ματιά!

Μήτογλου: Ο... έρωτας με την πρώτη ματιά!
Photo Credits: INTIME

Το τσεκάρισμα στα ματς της ΑΕΚ με το Βόλο, το «πακέτο» που χάλασε και η απόρριψη του Γούτα για χάρη του Γεράσιμου Μήτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο εθίζει τον κόσμο με την ανάδειξη μικρών ηρώων της καθημερινότητας. Το πρόσωπο της αγωνιστικής, τουλάχιστον για την κοινωνία της ΑΕΚ, ήταν αναμφίβολα ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Ηταν τόσο εκθαμβωτική η εμφάνιση του, που κατάφερε να «επισκιάσει» ακόμα και το ντεμπούτο του Γιαννίκη – εκείνου που τον επέλεξε και του έδωσε την ευκαιρία δηλαδή – στην ΑΕΚ, αλλά και τους επίσης ρούκι, Λάζαρου Ρότα.

Και όμως, εάν προσέξει κάποιος τη σημειολογία, θα διαπιστώσει πως ήταν απλά θέμα χρόνου να συμβούν όλα. Ο Μήτογλου ήρθε στην ΑΕΚ όταν δεν το πίστευε σχεδόν κανείς, έμεινε όταν άπαντες εκτιμούσαν πως θα παραχωρηθεί δανεικός, έπαιξε σε μια εποχή που μόνο στο κέντρο της άμυνας δεν φαινόταν πιθανότητα για αλλαγές. Για τον 22χρονο στόπερ, είναι σαφές πως η πρόοδος στην καριέρα του έρχεται με άλματα.

Διαβάστε περισσότερα για τον… έρωτα της ΑΕΚ με τον Γεράσιμο Μήτογλου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X