ΑΕΚ: Από το τέλος του 2020 «παίζει» με Γιαννίκη

Εικόνες από τις υπογραφές του Γιαννίκη στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη είναι αποτέλεσμα μιας ιστορίας που κρατάει μήνες με τον ίδιο τον «Γερμανό» μέσα. Γράφει ο Τ. Τσατάλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς για να παρθεί η απόφαση να τρέξει γρήγορα το θέμα με τον Αργύρη Γιαννίκη, σημαίνει πως για συγκεκριμένο λόγο αποφάσισε ο Δ. Μελισσανίδης πως δεν χρειαζόταν πια να περιμένει, οτιδήποτε ήταν αυτό που αρχικά ήταν διατεθειμένος να περιμένει. Και γι’ αυτό είχε βγει προς τα έξω πως δεν θα κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Και η ΑΕΚ κι εμείς τριγύρω της, δεν έχουμε χρόνο, ούτε και λόγο να ασχοληθούμε με το τι «γκελ» κάνει η απόφαση. Αυτό είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι αν στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρο στο κεφάλι τους το ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να στηριχθεί σωστά αυτή η απόφαση.

Εντός ομάδας κι ο Γιαννίκης και ο κάθε προπονητής τον σεβασμό θα τον κερδίσει μόνος, κανείς δεν μπορεί να τον επιβάλλει. Αν από την άλλη φανεί πως πάει καλά το πράγμα, αλλά υπάρχουν «θύλακες» εντός ομάδας που δημιουργούν προβλήματα, τότε ναι, είναι λόγος και σοβαρός μάλιστα να παρέμβει δυναμικά η διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα για την… ιστορία του Αργύρη Γιαννίκη με την ΑΕΚ, που «παίζει» από το τέλος του 2020

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X