Οριστικό: ΑΕΚ και Γιαννίκης έδωσαν τα χέρια -Πιάνει δουλειά από αύριο!

Οριστικό: ΑΕΚ και Γιαννίκης έδωσαν τα χέρια -Πιάνει δουλειά από αύριο!
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Αργύρης Γιαννίκης!

Οι δύο πλευρές έχουν πλέον συμφωνήσει στα πάντα για την συνεργασία τους και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται αύριο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα της ΑΕΚ.

Για τις ανακοινώσεις απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν το τιμ του Αργύρη Γιαννίκη, όμως αυτά αναμένεται να λυθούν σύντομα και να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.

Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, υπήρξε σήμερα το τελικό ραντεβού μεταξύ της ΑΕΚ και του Γιαννίκη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ηταν θέλημα της ΑΕΚ να μην χαθεί άλλος χρόνος και να πιάσει αμέσως δουλειά ο νέο τεχνικός.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν εξαρχής ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από το πόσο έτοιμος ήταν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται η Ενωση, τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση και όλα όσα τους παρουσίασε.

Ποιός είναι ο Γιαννίκης

Ο 41χρονος προπονητής, κάτοχος του υψηλότερου διπλώματος της προπονητικής στη Γερμανία (Fußballehrer), το οποίο πήρε από μια εκ των κορυφαίων σχολών στον κόσμο, της Κολωνίας, πήρε πρώτα στα χέρια του, στην προπονητική του καριέρα, τις ακαδημίες της Karlsruhen (Καρλσρούη) προτού φτάσει, ως βοηθός του Καουζίνσκι, στη θέση του βοηθού προπονητή μέχρι την Μπουντεσλίγκα, στον πάγκο της Ινγκολσταντ, ενώ είναι επίσης κάτοχος διπλώματος UEFA Pro Coach και συνολικά αθροίζει 16 χρόνια προπονητικής καριέρας και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών σε επαγγελματικό και νεανικό επίπεδο.

Αναλυτικά το προπονητικό του έργο ξεκινάει ως βοηθός προπονητή της U19 της Karlsruhen τη σεζόν 2007-08, προπονητής της U18 τη σεζόν 2008-09, προπονητή στην Κ23 τη σεζόν 2009-10, προπονητής της Κ19 τις σεζόν 2010-11-12. Στη συνέχεια ανέλαβε βοηθός προπονητή του Markus Kauczinski και επικεφαλής προπονήσεων και ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας της Karlsruhen, από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2016, κάνοντας μία εξαιρετική πορεία με την ομάδα με αποτέλεσμα να μετακινηθούν μετά μαζί με τον Markus Kauczinski τον Ιούνιο του 2016 στην ομάδα της Ingolstadt και την πρώτη κατηγορία της Bundesliga.
Τον Οκτώβριο του 2017 ανέλαβε προπονητής της Rot – Weiss – Essen, της ομάδας της πόλης του Έσσεν, ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν προπονητής της VfR Aalen.

Από τα χέρια του πέρασαν μεταξύ άλλων οι Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Γκρίφο (μεταγραφή 10 εκατ. ευρώ στη Γκλάντμπαχ) και Μαξ (διεθνής της Άουγκσμπουργκ) ενώ η φιλοσοφία του στη δουλειά είναι να έχει πάντοτε σε προτεραιότητα την ατομική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και την βελτίωσή τους αλλά και την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων.

Το 2019 ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννι και παρέμεινε δύο χρονιές με εξαιρετικά αποτελέσματα και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X