ΑΕΚ: Τα πρότζεκτ που ζουν στο περιθώριο

ΑΕΚ: Τα πρότζεκτ που ζουν στο περιθώριο
Photo Credits: INTIME

Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ ψάχνουν λύση για να πάρουν παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πορεύεται με πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έτσι παίκτες που αποκτήθηκαν ή προωθήθηκαν έχοντας μεγάλη προοπτική, αναζητούν τη λύση για να πάρουν παιχνίδια, ίσως και εκτός ΑΕΚ.

Η οργάνωση και βελτίωση ομάδων που για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν χάσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό της, απαιτεί και θυσίες. Τέτοιες κατά περιπτώσεις ακυρώνουν μικρά ή μεγάλα projects που αφορούν σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν καρτερικά τις στιγμές τους για να εξελιχθούν και να καταθέσουν στα γήπεδα ό,τι που που έχουν να δώσουν. Κάποιες φορές όμως, δεν προκύπτει για εκείνους ούτε στάλα χρόνου.

Εν προκειμένω, η ΑΕΚ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό σύνολο, βασιζόμενη στην προπονητική αρχή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μικρύνει το rotation, να παρουσιάζει ενδεκάδες με ελάχιστες παραλλαγές και να περιμένει το χρόνο να δουλέψει υπέρ εκείνων που μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου μέσα από τους αγώνες. Είναι ο σωστός δρόμος που όμως είναι και επίπονος για αρκετούς άλλους και ακόμα περισσότερο για όσους χαρακτηρίζονται από τη λεγόμενη μελλοντική προοπτική.

Κάπως έτσι, ο Αλβανός αριστερός μπακ Μάριο Μιτάι, ενώ αρχικώς προοριζόταν ως ένας εκ των δύο που θα «κονταροχτυπηθούν» για τη θέση στο άκρο της άμυνας, βρέθηκε τρίτος και ξεχασμένος πίσω από τους Μοχαμάντι και Χατζισαφί, οι οποίοι εκτός των άλλων, αποδίδουν και καλά. Πλέον είτε θα μετακομίσει στην ΑΕΚ Β ώστε να πάρει κάποια ματς -αν, εφόσον κι όποτε αρχίσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής-, είτε θα δοθεί κάπου δανεικός το Γενάρη για να θυμηθεί πως είναι να παίζει. Ασφαλώς υπάρχει και η νεοσύστατη Κ19.

Στην ίδια μοίρα περιορισμένος, ο Ζίγκα Λάτσι που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο ταλαντούχος εκ των νεαρών παικτών της ομάδας και με κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας, συνειδητοποιεί ότι είναι η 5η επιλογή στην ιεραρχία των στόπερ, άντε η 4η στην καλύτερη αν βρει θέση στην αποστολή αντί του Μήτογλου.

Ο τελευταίος παρεμπιπτόντως προτιμήθηκε από τον Δημήτρη Γούτα που κάνει θραύση στην Τουρκία και επίσης θα δει ευκαιρίες με το σταγονόμετρο φέτος. Το πως και που οι συγκεκριμένοι δύο θα βρουν αγωνιστικό πεδίο, είναι κάτι που ήδη απασχολεί την ομάδα, άλλωστε μπροστά τους βρίσκεται ο Στράτος Σβάρνας ως ο πρώτος των αναπληρωματικών στη συγκεκριμένη θέση κι ενώ πέρυσι είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας!

Ένα project που δεν πηγαίνει καλά, είναι και αυτό του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Τη σεζόν που πέρασε, με 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Σουηδός ακραίος επιθετικός δημιούργησε προσδοκίες ότι μετά από θερινή προετοιμασία -πέρυσι είχε αποκτηθεί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, Οκτώβρη μήνα πια- θα βρει ρόλο στην ομάδα και θα αποδώσει ακόμα καλύτερα, ειδικά με πιο ποιοτικούς συμπαίκτες γύρω του. Όμως ο προπονητής δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται και εκείνος το καταλαβαίνει.

Ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ παρά την πρόταση που ήλθε από τη Δανία -λέγεται ότι ήταν η Κοπεγχάγη που τον ζήτησε ως δανεικό-, ενδέχεται όμως τον Ιανουάριο να το δει διαφορετικά.

Πηγή: Sport24

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X