«OPAP Arena»: Σταμάτησαν τα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων με ευθύνη της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Σταμάτησαν τα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων με ευθύνη της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σταματάει προς ώρας η υπογειοποίηση γύρω από την «OPAP Arena» -Ολο το ρεπορτάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής σταματούν τα έργα της υπογειοποίησης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του ενδέκατου λογαριασμού, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια».

Συγκεκριμένα, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου που κατέθεσε η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Η διακοπή των εργασιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16.

Νωρίτερα η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε αξιώσει με έγγραφό της στην Περιφέρεια τη διακοπή εργασιών λόγω της μη καταβολής του 11ου λογαριασμού, που σημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν ανταποκρίθηκε στις οικονομικές της υποχρεώσεις επί του έργου!

Πάντως, πηγές από την Περιφέρεια Αττικής αναφέρουν ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα… Ομως αυτό πρέπει να φανεί στην πράξη και στην ΑΕΚ αναμένουν άμεσα τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και του Γιώργου Πατούλη για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε.

«OPAP Arena»: Σταμάτησαν τα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων με ευθύνη της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Σταμάτησαν τα έργα της υπογειοποίησης λόγω έλλειψης κονδυλίων με ευθύνη της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X