Σοκ με Κεδέρη στην ΑΕΚ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε ένα τροχαίο με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ατυχία ξαναχτύπησε την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χρήστου Κεδέρη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη πρόσθιου και έσω πλαγίου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί πάνω από έξι μήνες για να μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Η εξέλιξη αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ΑΕΚ που μόλις είχε δει τους περσινούς τραυματίες της να επανέρχονται και ετοιμαζόταν πλήρης για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Κεδέρης προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν και είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά και τη φετινή χρονιά έχοντας σημαντική συμβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς από τον γιατρό της ΑΕΚ, Γιώργο Κελάλη στην Ευρωκλινική. Η απουσία του αποτελεί ένα δυνατό πλήγμα για την ομάδα και τον Δημήτρη Δημητρούλια που καλείται πριν ακόμα ξεκινήσει καλά καλά η σεζόν να διαμορφώσει τα πλάνα του και να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξέλιξη αυτή. Όλη η ομάδα, διοίκηση, προπονητές και οι συμπαίκτες του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του στηρίζοντας τον έμπρακτα αλλά και ψυχολογικά σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία από την οποία είναι σίγουρο πως θα βγει πιο δυνατός.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X