Ολική ανατροπή από Λαπόρτα: «Ο Κούμαν μένει ό,τι κι αν γίνει»!

Ολική ανατροπή από Λαπόρτα: «Ο Κούμαν μένει ό,τι κι αν γίνει»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζοάν Λαπόρτα πήρε θέση και ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να απολύσει τον Ρόναλντ Κούμαν, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κίνηση τακτικής; Αναδίπλωση; Ή… ειλικρινής στήριξη; Ο Τζοάν Λαπόρτα αιφνιδίασε τους πάντες, αφού κατά την έξοδο του από σύσκεψη που είχε με παράγοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με το ντέρμπι των δύο ομάδων, ενημέρωσε ότι στηρίζει τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είναι αμετακίνητος στον πάγκο των μπλαουγκράνα! «Ο Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Έχει στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Του αξίζει λίγη εμπιστοσύνη για όλα όσα έχει κάνει ως άνθρωπος της Μπαρτσελόνα.

Εκτιμώ πολύ ότι δέχθηκε να καθίσει στον πάγκο σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Βοήθησε να ανορθωθεί το ηθικό. Από τότε που μίλησα μαζί του, είδα ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα, ειδικά αν αρχίσουν να επιστρέφουν οι τραυματίες», ήταν τα λόγια του Λαπόρτα, ο οποίος αιφνιδίασε όλο τον κόσμο με την αλλαγή στάσης του, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι τις τελευταίες ημέρες έψαχνε πολύ ενεργά την αγορά για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X