Κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος και παράνομο τζόγο ο Ντιέγκο Κόστα

Τρεις μήνες εκτός ο Ντιέγκο Κόστα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο αστυνομικής επιχείρησης στη Βραζιλία βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της πολιτείας Σερζίπε, από όπου κατάγεται ο Ντιέγκο Κόστα, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση, ότι ένας ποδοσφαιριστής -τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα- «υποτίθεται ότι βρίσκεται στην κεφαλή της χρηματοδότησης μίας εγκληματικής οργάνωσης».

Η αστυνομική επιχείρηση, με την ονομασία «Operation Distraction», αναζητά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν «υποτιθέμενες πρακτικές εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, νομισματική υπεκφυγή και εγκληματική οργάνωση σε σχέση με έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών», σύμφωνα με την επίσημη έκθεση.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του «Brasileirao Galo» δήλωσαν άγνοια για τα υποτιθέμενα γεγονότα, που φέρεται να συνέβησαν πριν από την άφιξη του παίκτη στην Ατλέτικο Μινέϊρο, χωρίς να αναφέρουν το όνομά του.

«Ωστόσο, η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στη διαδικασία να μάθει τι συνέβη, προκειμένου να παράσχει κάθε απαραίτητη υποστήριξη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Ντιέγκο Κόστα, υπέγραψε στα μέσα Αυγούστου στην ομάδα της πατρίδας του, λίγες εβδομάδες μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X