ΑΕΚ: Η δοκιμή Μιλόγεβιτς ενόψει Παναιτωλικού -Η έκπληξη στα στόπερ και οι τρεις αλλαγές!

ΑΕΚ: Η δοκιμή Μιλόγεβιτς ενόψει Παναιτωλικού -Η έκπληξη στα στόπερ και οι τρεις αλλαγές!
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και τώρα… Παναιτωλικός για την ΑΕΚ σε ένα οριακό ματς την Κυριακή το μεσημέρι.

Η Ενωση αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγρινίου εκτός έδρας και θέλει τους τρεις πόντους, αλλά και μια καλή εμφάνιση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες για να συνέλθει. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε γκρίνια κυρίως για την εμφάνιση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να περιμένει αντίδραση.

Η δοκιμή Μιλόγεβιτς για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Οσον αφορά στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η 11άδα της Ενωσης θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Τούμπα. Οι δύο από αυτές μάλιστα θα είναι στη γραμμή της άμυνας.

Αρχικά, ο Μίλαντ Μοχαμάντι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο μετά την καλή του παρουσία τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και το φιλικό της Δευτέρας με τη Β’ Ομάδα στα Σπάτα που ήταν εξαιρετικός. Ετσι, θα πάρει τη θέση του Εχσάν Χατζισαφί που παίζει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ, μετά από καιρό βασικός θα αγωνιστεί και ο Στράτος Σβάρνας λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο έμπειρος στόπερ της ΑΕΚ έχει ένα πρόβλημα στο δάκτυλο μετά το ματς στην Τούμπα που δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και έτσι ο Σβάρνας θα πάρει την θέση του, αφού συνεχίζει να πονά. Ετσι, θα πάρει θέση δίπλα στον Ογκνιεν Βράνιες.

Τέλος, τρίτη και τελευταία αλλαγή θα είναι αυτή του Πέτρου Μάνταλου ο οποίος θα επανέλθει στο βασικό σχήμα αντί του Ντάρκο Γέβτιτς ο οποίος δεν ήταν καλός στην Τούμπα και φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί καλύτερα στη νέα του ομάδα.

Στην υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Στάνκοβιτς θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Μισελέν και ο Βράνιες αμετακίνητοι, όπως και οι Σιμάνσκι-Λε Ταλέκ στο κέντρο. Μπροστά, αριστερά και δεξιά του Μάνταλου θα είναι ο Τσούμπερ με τον Γκαρσία και στην κορυφή ο Αραούχο, στο 4-2-3-1 του Μιλόγεβιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X