Τσεκάρει Μπρόρσον η ΑΕΚ

Τσεκάρει Μπρόρσον η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της η ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου, με τον Φρανζ Μπρόρσον να βρίσκεται στη λίστα της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την προκειμένη στιγμή διαθέτει αρκετούς στόπερ, όμως φαίνεται πως… έχει τα μάτια της ανοιχτά στην αγορά για περαιτέρω ενίσχυση στην άμυνα.

Ο λόγος για τον Φρανζ Μπρόρσον, ο οποίος είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Άρη μέσα στο καλοκαίρι, όμως λόγω της πρόκρισης της Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε κάτοικος Σουηδίας.

Το συμβόλαιο του 25χρονου στόπερ ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και έχει εκφράσει την επιθυμία για μία νέα πρόκληση, εκτός Σουηδιας, κάτι που σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» έχει πέσει στην αντίληψη των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι δείχνουν να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Σουηδού άσου.

Ποιος είναι ο Μπρόρσον

Ο Μπρόρσον είναι ύψους 1,86μ., αριστεροπόδαρος και την περασμένη σεζόν είχε 24 εμφανίσεις με την πρωταθλήτρια Σουηδίας.

Στο σύνολο της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος την μέχρι στιγμής καριέρας του στη Μάλμε, από της οποίας τις ακαδημίες αναδείχθηκε.

Στους πρωταθλητές Σουηδίας έχει κάνει 154 συμμετοχές και έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει μοιράσει 2 γκολ.

Εκτός Μάλμε έχει αγωνιστεί μόλις 8 φορές στην Εσμπιεργκ, στην οποία πήγε τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός.

Οσον αφορά τη φετινή σεζόν, το καλοκαίρι αγωνίστηκε σε πέντε ματς των προκριματικών του Champions League και ήδη έπαιξε βασικός στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Γιουβέντους για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Είναι διεθνής δύο φορές με τη Σουηδία, σε φιλικά παιχνίδια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X