Γκέλα για την Ρεάλ Μαδρίτης (0-0) απέναντι στην Βιγιαρεάλ

Γκέλα για την Ρεάλ Μαδρίτης (0-0) απέναντι στην Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω στη Βιγιαρεάλ σταμάτησε το «τρένο» της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η φλύαρη, αλλά και εμφανώς κουρασμένη «βασίλισσα» έμεινε μακριά από το εξαιρετικό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών -μετρούσε τέσσερις σερί νίκες- και με το 0-0 απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια» στο «Μπερναμπέου», έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη συμπολίτισσά της Ατλέτικο στη βαθμολογία, η οποία, νωρίτερα, θυμίζουμε, ηττήθηκε 1-0 στην Αλαβές.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, που δίνει το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα, αν, βέβαια, συνέλθει και νικήσει την Κυριακή τη Λεβάντε, να μειώσει στο -5 από την κορυφή. Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει μόνη πρώτη με 17 βαθμούς στη La Liga, με Ατλέτικο και Σεβίλλη να ακολουθούν με 14. Την επόμενη αγωνιστική, αξίζει να σημειωθεί, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, με τη Ρεάλ να ταξιδεύει επίσης στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση με την Εσπανιόλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X