ΑΕΚ: Η σκέψη Μιλόγεβιτς, ο Γέβτιτς φαβορί πίσω από τον Αραούχο και ο Χατζισαφί

ΑΕΚ: Η σκέψη Μιλόγεβιτς, ο Γέβτιτς φαβορί πίσω από τον Αραούχο και ο Χατζισαφί
Photo Credits: INTIME

Οι ασκήσεις τακτικής και το δίτερμα στα Σπάτα, όσα δούλεψε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίζει αύριο (20:30) ένα δύσκολο ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και καλείται να ανταποκριθεί στον απαιτούμενο βαθμό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ηδη έχουν χαθεί… τσάμπα δύο βαθμοί στην Κρήτη στο 3-3 κόντρα στον ΟΦΗ και άπαντες γνωρίζουν στην Ενωση ότι με θετικό αποτέλεσμα θα είναι σε θέση ισχύος από πολύ νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος της Super League.

Η απουσία του Νορντίν Αμραμπατ είναι πολύ σημαντική για την ΑΕΚ και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε πολύ να έχει την τριάδα Αμραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία πίσω από τον Αραούχο, όπως στην Κρήτη, αλλά τώρα καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του ελέω του τραυματισμού του Μαροκινού.

Η αναμενόμενη αλλαγή Γκαρσία-Αμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης έρχεται στο μυαλό όλων, όπως και σε αυτό του Μιλόγεβιτς. Και αναμένεται να το δούμε στο χορτάρι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ομως ο Σέρβος δεν… μένει εκεί. Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει στα Σπάτα έχει δίλημμα για την θέση πίσω από τον φορ, ανάμεσα στον Πέτρο Μάνταλο και τον Ντάρκο Γέβτιτς με τον δεύτερο γκραν φαβορί. Αμφότεροι έπαιξαν στη δοκιμή, με τον Στίβεν Τσούμπερ να παραμένει αριστερά.

Για τα χαφ ο Μιλόγεβιτς θα ήθελε να μπορεί να κάνει περισσότερα. Τώρα όμως έχει μόλις τρεις ετοιμοπόλεμους. Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι και Σάκχοφ είναι οι… μόνες λύσεις, με τον Σέρβο να τσεκάρει σε άσκηση τακτικής την ταυτόχρονη παρουσία τους στον άξονα. Όμως αυτό ίσως περισσότερο έχει να κάνει με ανάγκη της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως και η παρουσία Χατζισαφί στον άξονα ή αριστερά στην επίθεση, με τον Μιτάι ή τον Μπακάκη ή και τον Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για την άμυνα ο Σέρβος προπονητής έχει κατασταλάξει και έχει στόχο να δώσει χρόνο και ρυθμό στην 5άδα των Στάνκοβιτς-Μισελέν-Βράνιες-Τζαβέλλα-Χατζισαφί. Οπότε αναμένεται να τους δούμε στο αρχικό σχήμα αύριο βράδυ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X