ΑΕΚ-Λαμία: H πρόβλεψη με τα γκολ και... Τσούμπερ

ΑΕΚ-Λαμία: H πρόβλεψη με τα γκολ και... Τσούμπερ
Photo Credits: INTIME

Η στοιχηματική πρόβλεψη για το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ είχε στα χέρια της το διπλό στην Κρήτη και το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αλλά λόγω… λαθών διαιτητών και άμυνας, «αυτοκτόνησε» και έφυγε με τον βαθμό. Τώρα η Ενωση καλείται να ξεπεράσει το σοκ της… ανατροπής και να αφοσιωθεί στο παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Στα… χαρτιά η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο όλα κρίνονται στο γήπεδο. Η Ενωση προσφέρεται στο 1,28 και δεδομένα θα πρέπει να ψάξουμε κάτι συνδυαστικό ή ειδικό για να ανέβει η απόδοση.

Super League, AEK – Λαμία (20:30): Μετά από όσα έγιναν στην Κρήτη περιμένουμε την ΑΕΚ να μπει φουριόζα και να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Η μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να σκοράρει ξανά αρκετά γκολ, όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, όπου σκόραρε 3+3 γκολ με Ιωνικό και ΟΦΗ αντίστοιχα. Ετσι λοιπόν, το combo 1 & over 2,5 που δίνεται στον Stoiximan στο 1.91 μας καλύπτει και θα το επιλέξουμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την πρόβλεψη στο σημερινό ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X