Με Γέβτιτς 10άρι η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία!

Με Γέβτιτς 10άρι η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρκο Γέβτιτς θα μπει στην 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάρκο Γέβτιτς είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ από την βασική 11άδα, κόντρα στην Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ελβετός μέσος της ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, αφού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τον συμπεριέλαβε στις αλλαγές του (έκανε τέσσερις και άφησε μία) πριν την ισοφάριση-σοκ.

Ωστόσο, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Λαμία στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος κόουτς προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Ντάρκο Γέβτιτς, καθώς θα καλύψει έτσι το κενό του τιμωρημένου Λιβάι Γκαρσία και θα… ανακατέψει την τράπουλα στην επίθεση.

Στην τελευταία δοκιμή πριν το ματς, ο Μιλόγεβιτς τον είχε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αραούχο, με τους Τσούμπερ και Αμραμπατ στα άκρα της επίθεσης (στην Κρήτη έπαιξαν κοντά στον φορ και αριστερός εξτρέμ αντίστοιχα).

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας της ΑΕΚ δεν θα προκύψουν διαφοροποιήσεις. Ο Στάνκοβιτς παραμένει κάτω από τα δοκάρια, οι Τζαβέλλας-Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, Μισελέν-Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας και οι Λε Ταλέκ-Σιμάνσκι στον άξονα για το 4-2-3-1 που μετατρέπεται σε 4-1-4-1 σε συνθήκες επίθεσης, όταν ο Πολωνός στηρίζει επιθετικά την 4άδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X