Το έχει ξανακάνει ο Νέιρα με την ΑΕΚ - Πως προκάλεσε την αποβολή του Βράνιες το '19 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το έχει ξανακάνει ο Νέιρα με την ΑΕΚ - Πως προκάλεσε την αποβολή του Βράνιες το '19 (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παράδοση χτίζει απ' ότι φαίνεται ο Χουάν Νέιρα, στο να... κερδίζει κόκκινες κάρτες απέναντι σε παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάρτυρας μίας… σφαγιαστικής διαιτησίας έγινε γι’ ακόμη μία φορά η ΑΕΚ χθες απέναντι στον ΟΦΗ.

Η Ενωση, αναγκάστηκε να αγωνιστεί απέναντι στους κρητικούς με 10 παίκτες από το 36ο λεπτό, λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, σε μία φάση όπου ο 23χρονος εξτρέμ φαίνεται να σπρώχνει τον Νέιρα και όχι να τον χτυπάει. Ο Φωτιάς βέβαια του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα δίχως δεύτερη σκέψη.


Η κίνηση αυτή του Λιβάι Γκαρσία, είναι ξεκάθαρο πως έρχεται ως αγανάκτηση έπειτα από το κεφαλοκλείδωμα που του έκανε ο Λάμπρου και ύστερα από το αναίτιο σπρώξιμο του Νέιρα εκτός φάσης.

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν όμως, αντιλαμβανόμαστε πως ο μέσος του ΟΦΗ… ξέρει πως να κερδίζει τις κόκκινες κάρτες από τους αντιπάλους του.

Αυτό καθώς, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» τη σεζόν 19/20, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να… παίξει με τα νεύρα του Ογκνιεν Βράνιες, έτσι ώστε να αποβληθεί εν τέλει ο Βόσνιος.

Ο Βόσνιος στόπερ, πιο συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η Ένωση πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, χτύπησε με αγκωνιά εκτός φάσης τον Νέιρα του ΟΦΗ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το έχει ξανακάνει ο Νέιρα με την ΑΕΚ - Πως προκάλεσε την αποβολή του Βράνιες το '19 (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το έχει ξανακάνει ο Νέιρα με την ΑΕΚ - Πως προκάλεσε την αποβολή του Βράνιες το '19 (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το έχει ξανακάνει ο Νέιρα με την ΑΕΚ - Πως προκάλεσε την αποβολή του Βράνιες το '19 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X