Την ΑΕΚ την έσφαξαν, όσα λάθη κι αν έγιναν στο τέλος

Την ΑΕΚ την έσφαξαν, όσα λάθη κι αν έγιναν στο τέλος
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για όσα δεν θα είχαν γίνει αν Φωτιάς και Σκουλάς δεν είχαν κάνει τερατώδεις αδικίες σε βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση για 78 λεπτά στο Ηράκλειο. Ήταν όχι απλά κάτι πολύ καλό αυτό που είδαμε, ήταν πολύ πάνω από το καλύτερο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε για το συγκεκριμένο ματς. Είχε όλα τα στοιχεία που της έλειπαν με Βελέζ, στα φιλικά και μέχρι την αποβολή του Ιωνικού στην πρεμιέρα.

Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο στο παιχνίδι που να μην έδειχνε ΑΕΚ. Και σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με κόσμο κανονικά, είχαμε καιρό να το δούμε.

Εγώ δεν θέλω να υποτιμήσω την νοημοσύνη κανενός. Σαφώς και με… έξι παίκτες να είσαι, αν μέχρι το 78΄είσαι η ΑΕΚ και προηγείσαι με 0-3, όχι στο Ηράκλειο, αλλά στο Μπερναμπέου να παίζεις δεν χάνεις την νίκη. Αλλά πριν φτάσεις εκεί, πρέπει να δεις όλο το πακέτο.


Όταν για την κλωτσιά στη μούρη του Χατζισαφί δεν έχει βγει καν κίτρινη λίγα λεπτά πριν, δεν μπορείς φυσικά να δεχθείς καλόπιστα πως ο διαιτητής έκανε κάποια λάθος εκτίμηση στην περίπτωση του Λιβάι. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει το VAR. Αλλά στο VAR ήταν ο Μανώλης Σκουλάς. Κι εδώ τελειώνει η συζήτηση. Όταν είδα τον ορισμό του, ευχήθηκα μόνο να μη χρειαστεί η παρέμβαση του για κρίσιμη φάση. Δυστυχώς χρειάστηκε.

Δείτε περισσότερα για τις αδικίες εις βάρος της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X