ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Μοχαμάντι-Tα νούμερα του Ιρανού διεθνή (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Μοχαμάντι-Tα νούμερα του Ιρανού διεθνή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα χαρακτηριστικά και το στιλ παιχνιδιού του Μίλαντ Μοχαμάντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός διεθνής μπακ που ήταν ο βασικός στόχος της Ενωσης για το αριστερό άκρο θα υπογράψει ως ελεύθερος, με τη διορία να λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Τον Ιούλιο η ΑΕΚ είχε κινηθεί δυνατά για την απόκτησή του από τη βελγική ομάδα, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, καθώς επιθυμούσε να βρει πρόταση από σύλλογο καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εκτός από την ΑΕΚ για το πρόσωπό του είχαν ενδιαφερθεί και οι Φερεντσβάρος και Νότιγχαμ.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια στη Γάνδη μέτρησε 65 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ.

Τα χαρακτηριστικά και το στιλ παιχνιδιού του Μοχαμάντι

Ο Μοχαμάντι είναι ένα φουλ επιθετικό μπακ που τρέχει όλη την αριστερή πλευρά πάνω-κάτω. Αυτό αποδεικνύεται και από το heatmap του Μοχαμαντί μέσω της πλατφόρμας του Wyscout από την περσινή του σεζόν στη Γάνδη ενδεικτικά.

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Μοχαμάντι-Tα νούμερα του Ιρανού διεθνή (ΦΩΤΟ)

Ο Μοχαμαντί εκτός από ταχύτητα έχει και δυναμισμό στο παιχνίδι του, αλλά και σωστή νοοτροπία. Τον χαρακτηρίζουν ως έναν καθαρό επιθετικό μπακ, ο οποίος ωστόσο έχει ικανοποιητικά ποσοστά στα αμυντικά του καθήκοντα. Καθώς ανεβαίνει συνεχώς την πλευρά του (έχοντας πάντα και επιστροφές) ο Μοχαμαντί σεντράρει συχνά, αν και οι προσπάθειές του πολλές φορές δεν διακρίνονται από επιτυχία καθώς η τεχνική του θέλει βελτίωση. Αυτό αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του στο Wyscout. Μέσο όρο πραγματοποιούσε 5,94 σέντρες ανά παιχνίδι με 28,5% επιτυχία τη σεζόν που πέρασε.

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Μοχαμάντι-Tα νούμερα του Ιρανού διεθνή (ΦΩΤΟ)

Την ίδια στιγμή όμως επειδή βγαίνει συνεχώς μπροστά διαθέτει καλές κάθετες μεταβιβάσεις με μέσο όρο 11,78 προωθητικές μπαλιές ανά παιχνίδι και επιτυχία 69%, πάντα κατά την τελευταία του χρονιά. Ο συνολικός μέσος όρος του στις επιτυχημένες μεταβιβάσεις την περσινή σεζόν με τη Γάνδη ανήλθε στο 74,8%. Επίσης επιχειρούσε μέσο όρο 4,23 προσπάθειες ανά παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός με 52,9% επιτυχία, είχε 4,77 κοψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι και 7,09 ανακτήσεις μπάλας, ενώ συνολικά είχε μέσο όρο 60,6% κερδισμένων αμυντικών μονομαχιών και 46,2% επιτυχημένων επιθετικών μονομαχιών.

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Μοχαμάντι-Tα νούμερα του Ιρανού διεθνή (ΦΩΤΟ)

πηγή gazzetta

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X