Ο Μελισσανίδης αποφάσισε προσωπικά για την μεταγραφή Μοχαμάντι!

Ο Μελισσανίδης αποφάσισε προσωπικά για την μεταγραφή Μοχαμάντι!
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφή του Μίλαντ Μοχαμάντι στην ΑΕΚ ήταν προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίλαντ Μοχαμάντι στην ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης τις τελευταίες ημέρες ήρθε προσωπικά σε επαφή με πρόσωπα που μπορούσαν να βοηθήσουν για να κλείσει ο παίκτης που παρέμενε ελεύθερος κι έστειλε απευθείας πρόταση στον παίκτη «take it or leave it».

Δηλαδή στην βάση του ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή πρόταση από πλευράς ΑΕΚ και δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει. Κατά βάση έγινε δεκτή, από εκεί και πέρα συζητήθηκαν λεπτομέρειες και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.


Σχετικά με το πως έφτασε σε αυτή την απόφαση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, το παρασκήνιο έχει ως εξής: Πρώτα απ’ όλα σε όλη την διάρκεια της διορίας για ελεύθερους ως τώρα, το θέμα για το αν πρέπει να γίνει κίνηση για αριστερό μπακ ή όχι, τον απασχόλησε, όπως φυσικά και τα στελέχη του σχεδιασμού.

Ωστόσο μετά από ένα διάστημα κινητικότητας, από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας φάνηκε να καταλήγουν στην ιδέα πως δεν θα γίνει κίνηση. Όμως μετά το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει ξανά το θέμα.

Δύο ήταν οι λόγοι. Αρχικά, αφού είδε εν δράσει και τον Χατζισαφί, αποφάσισε πως δεν ήταν καλό να υπάρχει οποιοδήποτε ρίσκο σε αυτή τη θέση. Επειτα, ήταν το γεγονός πως εμπνεύστηκε ξεκάθαρα από την ατμόσφαιρα και το καλό κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Κι επειδή σε ζητήματα ψυχολογίας είναι ειδικός, κατάλαβε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για ένα ακόμη χτύπημα.


Τα πράγματα έγιναν πιο απλά, καθώς ο Χατζισαφί μπορεί να δώσει λύσεις και σε άλλες θέσεις, οπότε με την αποδέσμευση του από αυτή του αριστερού μπακ αποκτά ακόμη μεγαλύτερο εύρος επιλογών ο Μιλόγεβιτς. Σε μια φάση μάλιστα που αναζητά και την καλύτερη δυνατή σύνθεση και «χημεία» ειδικά στην μεσαία γραμμή.

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόθεση να φύγει από την πρώτη ομάδα ο Μιτάι. Δεν συνδέεται δηλαδή, τουλάχιστον προς το παρόν, η απόκτηση του Μοχαμάντι με τη θέση του νεαρού μπακ στην ιεραρχία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X