Πρόεδρος ισπανικής Λίγκας: «Ο Μέσι δεν έφυγε για οικονομικούς λόγους»

Οριστικό: Ο Μέσι στην Παρί!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, αλλά και για το αίσθημα κατωτερότητας που έχει η Μπαρτσελόνα έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης!

«Ο Φλορεντίνο απήγαγε την Μπάρτσα» είναι ο τίτλος της συνέντευξης στην καταλανική εφημερίδα «Sport».

«Το ξέρω σίγουρα, η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι δεν έγινε για οικονομικούς λόγους και θα μπορούσε να είχε αποτραπεί. Ίσως ήταν η πιο οδυνηρή αποχώρηση, γιατί προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Δεν του άξιζε να φύγει έτσι. Ο Ρονάλντο, ο Γκουαρδιόλα, ο Μουρίνιο έφυγαν… Είχαμε τη μεγάλη τύχη να έχουμε τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο στις δύο καλύτερες ομάδες του πλανήτη και στη LaLiga και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε, ώστε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του παγκοσμίως» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Τέμπας, ο οποίος μίλησε επίσης και για την κατάσταση που επικρατεί στη Μπαρτσελόνα.

«Η Μπάρτσα είχε συμφωνήσει με την CVC για ένα μήνα, μέχρι που η Ρεάλ Μαδρίτης είπε όχι. Στον σύλλογο υπάρχει σύνδρομο κατωτερότητας σχετικά με τον Φλορεντίνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X