Αγουέρο: «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα τη φανέλα με το "10", αλλά δεν πήρα τον συγκεκριμένο αριθμό από σεβασμό προς τον Μέσι»

Αγουέρο: «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα τη φανέλα με το "10", αλλά δεν πήρα τον συγκεκριμένο αριθμό από σεβασμό προς τον Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε μετά από 21 χρόνια από την Μπαρτσελόνα και άφησε πίσω του τη φανέλα με το Νο 10, την οποία και φορούσε από το 2008 μέχρι το 2021.

Ο συγκεκριμένος αριθμός όμως βρήκε νέο κάτοχο, με τους «μπλαουγκράνα» να το δίνουν στον 18χρονο Ισπανό φορ, Άνσου Φάτι, ο οποίος σεβάστηκε τους ήδη υπάρχοντες αρχηγούς της ομάδας, αφού περίμενε τη δική τους συγκατάθεση για να φορέσει το «10» στην πλάτη του.

Ωστόσο, το «10» δεν προοριζόταν για τον Φάτι. Ο Αγουέρο αποκάλυψε ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου, το προσφέραν σε εκείνον αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ήθελε να σεβαστεί τον πολύ καλό του φίλο και συμπατριώτη του Μέσι.

«Δεν ήταν ότι δεν ήθελα τη φανέλα με το “10”, αλλά δεν πήρα τον συγκεκριμένο αριθμό από σεβασμό προς τον Μέσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο στο κανάλι του στο Twitch, ο οποίος τελικά επέλεξε το νούμερο «19» για τη φανέλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X