Σούπερ Τσούμπερ: Εδωσε τη φανέλα του σε μικρό φίλο της ΑΕΚ, αμέσως μετά την αλλαγή του στο Ελβετία-Ελλάδα!

Σούπερ Τσούμπερ: Εδωσε τη φανέλα του σε μικρό φίλο της ΑΕΚ, αμέσως μετά την αλλαγή του στο Ελβετία-Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ μπαίνει στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έβγαλε… μάτια στο χθεσινό φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία, πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ και βγάζοντας μία ασίστ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είχε μια πρώτη ευκαιρία να δει προσεκτικά τη νέα μεγάλη μεταγραφή της Ενωσης και ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Τσούμπερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, σκόραρε μόλις στο 7ο λεπτό, στο 51′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Βάργκας και στο 64′ ολοκλήρωσε μια σούπερ παράσταση, με τους Ενωσίτες να τρίβουν τα μάτια τους.

Ωστόσο, η πιο ωραία στιγμή συνέβη όταν αντικαταστάθηκε.

Σύμφωνα λοιπόν με την ελβετική ιστοσελίδα «Blick», ο Τσούμπερ έδωσε τη φανέλα του σε μικρό φίλο της ΑΕΚ!


Οι Ελβετοί για την κίνηση του Τσούμπερ

Αναλυτικά όσα γράφει το δημοσίευμα

«Δύο πατέρες κάθονται με τα παιδιά τους πάνω από τον ελβετικό πάγκο. Ένα από τα πιτσιρίκια φοράει κίτρινη φανέλα της ΑΕΚ. «Τσούμπερ, Τσούμπερ! Φανέλα!», φώναξε ένας πατέρας και ο Tσούμπερ έβγαλε τη φανέλα και τη χάρισε στον μικρό φίλο της ΑΕΚ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τρομερή και συγκινητική κίνηση από τον Ελβετό παικταρά που δείχνει ότι δένεται με την ΑΕΚ και δεδομένα θα γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X