Ομάδα της Δανίας θέλει να αγοράσει τον Τάνκοβιτς!

Ομάδα της Δανίας θέλει να αγοράσει τον Τάνκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Εντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Δανία για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα της Δανίας θέλει να αγοράσει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς!

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα πως ο μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από την Χάμαρμπι βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του εξωτερικού και υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες ώρες. Αυτή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν από τη Δανία.

Μετά τη μεταγραφή του Τσούμπερ και την διαφαινόμενη απόκτηση του Γέφτιτς, η μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης έχει… γεμίσει, καθώς εκεί υπάρχουν πλέον και οι Γκαρσία, Αμπραμπατ, Μάνταλος, Αλμπάνης. Πάντως ο τελευταίος όπως όλα δείχνουν θα δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Ο Τάνκοβιτς δεν είναι «ζεστός» για να φύγει από την ΑΕΚ για τη Δανία κι απ’ ότι φαίνεται αυτή η εξέλιξη παίζει ρόλο στην απόφαση να γίνει αποδεκτή η πρόταση για δανεισμό του Αλμπάνη.

Ο Σουηδός που είχε φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ πέρυσι με την απόκτησή του μέτρησε 39 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 8 γκολ ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X