Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ)

Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το στιγμιότυπο από την άφιξη του Στίβεν Τσούμπερ στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη του Στίβεν Τσούμπερ ενθουσίασε τον κόσμο της ΑΕΚ!

Αρκετοί φίλοι της Ενωσης ήθελαν να βρεθούν στο «Ελ. Βενιζέλος» για υποδεχθούν τον Ελβετό, όμως η Αστυνομία έστειλε πίσω του περισσότερους ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός. Πάντως, αρκετοί κατάφεραν να βρεθούν εκεί και δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον 30χρονο εξτρέμ.

Ο ίδιος ήταν πολύ θετικός και δέχθηκε με χαμόγελο να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία κρατώντας μια σημαία της Original 21 που είχε μαζί του ένας φίλος της ΑΕΚ.

Δείτε:

Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ)

Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ)Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ) Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ) Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ) Τσούμπερ: Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και σημαία της Original 21! (ΦΩΤΟ)

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X