Τσούμπερ: Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να τελειώσει με την ΑΕΚ -Αντιμετωπίζει την Ελλάδα με την Εθνική του

Τσούμπερ: Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να τελειώσει με την ΑΕΚ -Αντιμετωπίζει την Ελλάδα με την Εθνική του
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ από τη Δευτέρα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από την ΑΕΚ είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του πλέον. Η συμφωνία αφορά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία έχει οριστεί κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, παρότι η Αϊντραχτ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις από τα 3 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να αναλαμβάνει την πληρωμή ολόκληρου του συμβολαίου του Τσούμπερ κατά τη διάρκεια του δανεισμού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Τσούμπερ να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μόλις η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα.

Η υπόθεση θα είχε ολοκληρωθεί αν η Αϊντραχτ δεν είχε σήμερα την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμίνια Μπίλεφελντ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, ώστε ο Ελβετός να ταξιδέψει για την Αθήνα, να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν και θα μεσολαβήσει η συμμετοχή του στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελβετίας.

Το θέμα με την Εθνική Ελβετίας

Είναι σημαντικό ο Στίβεν Τσούμπερ να είναι στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες γιατί από τη Δευτέρα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Ελβετίας. Μάλιστα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Εθνική Ελλάδος την Τετάρτη στο Γιάκομπ Παρκ (21:45). Τέσσερις ημέρες αργότερα, η Ελβετία θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία  για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ετσι, αν ο Τσούμπερ δεν βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, δύσκολα θα μπορεί να αφήσει την αποστολή της Εθνικής του ομάδας. Εκτός φυσικά αν γίνει κάποια… εξαίρεση για το εντός έδρας φιλικό με την Ελλάδα, το οποίο όμως δεν είναι απλό.

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ

Πηγές από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, η οποία όσο περνάνε οι ώρες γίνεται και μεγαλύτερη καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια που θα προκαλούσαν κάποια αρνητική τροπή στην μεταγραφή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X