Η καθοριστική παρέμβαση Μελισσανίδη για Τσούμπερ-Το στόρι της μεταγραφής

Ο Μελισσανίδης το είπε και το έκανε: «Δεν υπάρχει χούντα που δεν έχει πέσει»!
Photo Credits: INTIME

Καθοριστικός ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην μεταγραφή του Ζούμπερ στην ΑΕΚ!

Τελειωμένη ήταν από την Πέμπτη η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την Αϊντραχτ Φρανφούρτης.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Euro, έψαχνε κάποια πρόταση από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αλλωστε μετά από τις τόσο καλές εμφανίσεις του είναι λογικό να έχει τέτοιες απαιτήσεις.

Ενώ λοιπόν, όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του βαίνει καλώς, εμφανίστηκε την Παρασκευή η πρόταση της Βενέτσια και ο Ελβετός ζήτησε λίγο χρόνο έτσι ώστε να το σκεφτεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε η πληροφορία πως αναμένεται και πρόταση της Τορίνο.

Η αντίδραση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, βλέποντας τις εξελίξεις να μην την ευνοούν αντέδρασε άμεσα.  Ο παίκτης όντας διστακτικός είπε στους ανθρώπους της ομάδας αρχικά: «γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ θα παίζω για τίτλους και έχω την προοπτική του νέου γηπέδου, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρό μου και είμαι σίγουρος ότι σε όποια ομάδα και αν πάω θα καταφέρω σύντομα να συνεχίσω σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ».

Εκεί λειτούργησε πολύ άμεσα και δραστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μίλησε απευθείας με τον εκπρόσωπο του παίκτη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ, δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε» του είπε και έδωσε το ΟΚ έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν.

Ετσι, Κονέ και Παπαδημητρίου μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και στις τρεις το πρωί πήγαν στο σπίτι του παίκτη.
Ο Τσούμπερ, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το σκέφτονταν, πείστηκε αμέσως.

Αυτό που έλεγε στον μάνατζέρ του ήταν: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τρέλαναν. Πρώτη φορά μια ομάδα μου δείχνει με τέτοιο τρόπο ότι με θέλει. Δεν έχω εισπράξει ποτέ τόσο σεβασμό και τέτοια αγάπη στο πρόσωπό μου»…

Τι του είπαν Κονέ και Παπαδημητρίου

Οι δύο άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για τη μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ, πήγαν αποφασισμένοι στο σπίτι του Ελβετού άσου. Αυτό που του είπαν εξ’ αρχής ήταν: «εμείς εισιτήριο επιστροφής δεν έχουμε, θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Αθήνα».

Η φράση του Μάνατζερ του Ζούμπερ

Ο μάνατζερ του εκτίμησε ότι ήταν καθοριστική η παρουσία των ανθρώπων της ΑΕΚ στη Φρανκφούρτη, αλλιώς ίσως να είχε πάρει μέσα στην Παρασκευή απόφαση για Βενέτσια.

«Το ζήτημα για το παιδί δεν είναι οικονομικό, ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι δεν έχει σχέση με τη Βενετσια σαν ομάδες, το ζήτημα για το παιδί είναι το πρωτάθλημα» ήταν η ατάκα του μάνατζερ του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X