«Επαφές ΑΕΚ-Αϊντραχτ για δανεισμό του Τσούμπερ με οψιόν αγοράς» (ΦΩΤΟ)

«Επαφές ΑΕΚ-Αϊντραχτ για δανεισμό του Τσούμπερ με οψιόν αγοράς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Γερμανοί για τον Στίβεν Τσούμπερ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει μια σπουδαία κίνηση και να αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ που ήταν εξαιρετικός στο πρόσφατο Euro, είναι στο κάδρο για την ενίσχυση της Ενωσης, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να τα δίνουν όλα για να τον κλείσουν και να τον φέρουν στην Αθήνα.

Ο Τσούμπερ ανήκει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το καλοκαίρι του΄23, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των «Αετών» και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με λογαριασμό twitter που ασχολείται με τις κινήσεις των γερμανικών ομάδων «Bundesliga Latest», ΑΕΚ και Αϊντραχτ βρίσκονται σε επαφές για να συμφωνήσουν για δανεισμό του 30χρονου εξτρέμ με οψιόν αγοράς.

Οι Γερμανοί για ΑΕΚ και Τσούμπερ

Οσα λέει το tweet για τις επαφές της ΑΕΚ με την Αϊντραχτ για Τσούμπερ

«Οι επαφές (σ.σ. ΑΕΚ, Αϊντραχτ, Τσούμπερ) είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα συμφωνηθούν μεταξύ όλων των πλευρών. Ο Ελβετός διεθνής μέσος συνδέθηκε με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτό το καλοκαίρι», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X