Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές, αλλά θέλει και στήριξη και πίστη στη δουλειά του Μιλόγεβιτς» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές, αλλά θέλει και στήριξη και πίστη στη δουλειά του Μιλόγεβιτς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ακόμα να καλύψει κενά στο ρόστερ της, όμως ο Μιλόγεβιτς χρειάζεται στήριξη και πίστη.

Ο Πάνος Λούπος στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ τονίζει πως η αναβολή σίγουρα επηρέασε τους παίκτες της Ενωσης, με την κόπωση να έχει κάνει την εμφάνισή της, λόγω της παρατεταμένης προετοιμασίας, η οποία έχει κρατήσει τρεις ολόκληρους μήνες.

Επιπλέον, τα επίσημα παιχνίδια δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με τα φιλικά. Βέβαια, δεν χρειάζεται κανένα φιλικό για να καταλάβουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα εξτρέμ και ένα δημιουργικό χαφ, έτσι ώστε να μην κρέμεται όλη ΑΕΚ από το Μάνταλο.

Τέλος, είναι παράλογο να κρίνουμε το Μιλόγεβιτς από τα φιλικά παιχνίδια. Πρώτα πρέπει η ομάδα να δυναμώσει και να δέσει και από εκεί και έπειτα κανείς δεν θα εξαιρεθεί από την κριτική, στη διάρκεια της σεζόν.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο της ημέρας από τον αρθρογράφο του enwsi.gr Πάνο Λούπο:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X