Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δεν θα έχει χρόνο σε λίγο και θα αναλύουμε πάλι τι δεν έγινε...» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δεν θα έχει χρόνο σε λίγο και θα αναλύουμε πάλι τι δεν έγινε...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ημέρες, πέφτει η αυλαία στο μεταγραφικό παζάρι και η ΑΕΚ πρέπει να τρέξει να καλύψει τα 2-3 σημαντικά κενά της!

Η Ενωση έχει στόχο να αποκτήσει ένα χαφ με δημιουργικές ικανότητες και ένα αριστερό εξτρέμ για να ολοκληρώσει το ρόστερ της, ενώ έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα τα πάντα δείχνουν πως χρειάζεται και ένα αριστερό μπακ παρότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με τη διοίκηση θεωρούν ότι η χρονιά θα βγει με τους Χατζισαφί και Μιτάι. Ωστόσο κίνηση για άλλον αμυντικό δεν πρόκειται να γίνει, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ.

Η κλεψύδρα αδειάζει και η ΑΕΚ θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να προλάβει άμεσα να καλύψει τα μεγάλα κενά που έχει και να γίνει η δουλειά που απαιτείται στο γήπεδο για να είναι έτοιμη ομάδα στα επίσημα παιχνίδια.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X