Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Σας θέλω aggressive, θα έρθει και το αποτέλεσμα»

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Σας θέλω aggressive, θα έρθει και το αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ μετά το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του.

Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα μετά το τέλος του αγώνες, τόνισε στην Cosmote TV πως η Ένωση χρειάζεται δουλειά σε πολλούς τομείς καθώς ήταν πολλά αυτά που δεν του άρεσαν. «Για μένα πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Και απόψε σίγουρα δεν είναι καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήθελα να δω κάποια πράγματα. Τα είδα. Είδα και θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε.», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Η ομιλία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

Μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Κυριακής, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τους είπε πως θέλει να τους βλέπει πιο επιθετικούς -χωρίς να ξεφεύγουν εννοείται- για να παίρνουν αυτό που θέλουν.

Αναλυτικά όσα τους είπε: «Το πιο σημαντικό και αυτό που μετράει ειδικά τώρα, είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Όποιο και αν είναι το παιχνίδι. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Να τρώμε σίδερα. Να γίνουμε πολύ πιο aggresive, πιο επιθετικοί. Δεν εννοώ να ξεφεύγουμε. Αλλά να γινόμαστε πολύ επιθετικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έτσι σας θέλω.

Και όταν το κάνουμε, το αποτέλεσμα θα έρχεται. Στο ματς χθες (σ.σ. προχθές) είχαμε κάποιες καλές στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει όμως να τις κάνουμε περισσότερες αυτές τις καλές στιγμές, αλλά και να τις εκμεταλλευόμαστε. Να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Επίσης πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και στον τρόπο εφαρμόζουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X