ΑΕΚ: Έτσι «καθαρίζει» τα bans ο Αγγελόπουλος

ΑΕΚ: Έτσι «καθαρίζει» τα bans ο Αγγελόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τηρεί την υπόσχεση του και ξεμπερδεύει με τα bans

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στην συνέντευξη τύπου που είχε παραθέσει, απάντησε σε ερώτηση ενός οπαδού σχετικά με τα 14 bans που έχει η ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε τότε, ότι τις επόμενες ημέρες θα διακανονιστούν και η ΑΕΚ θα βγάλει από την πλάτη της αυτόν τον βραχνά. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει και οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με παίκτες, προπονητές και μανατζερικά γραφεία που υπάρχουν οφειλές.

Οι πρώτες 10 συμφωνίες έχουν επιτευχθεί και σύντομα τα 10 πρώτα ban θα είναι παρελθόν. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκταμίευσε ένα μεγάλο ποσό, που έδωσε μπροστά για να υπάρξουν οι διακανονισμοί. Υπάρχουν 2 προτάσεις που κάνει η ΑΕΚ. Στην πρώτη δίνει ένα μεγάλο ποσό έναντι και συμφωνεί με τον αντίδικο σε εξόφληση, μια για πάντα, κάτι που έγινε σε κάποιες περιπτώσεις. Η δεύτερη είναι δίνοντας ένα αρχικό ποσό και μετά κάνοντας διακανονισμό σε δόσεις που ικανοποιούν και τις δύο πλευρές. Αυτό συνέβη στις περισσότερες περιπτώσεις. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα για αυτό ακόμα δεν έχουν φύγει από το σάιτ της FIBA, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Για τα υπόλοιπα 4 ban που απομένουν, θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις, αφού οι αντίδικοι είναι κάπως πιο αδιάλλακτοι. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών, τότε θα πάνε ξανά στην FIBA που θα ορίσει εκείνη τον διακανονισμό και το ύψος των δόσεων. Όπως και να έχει όμως, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία πληρωμής των οφειλών της και στο επόμενο διάστημα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στην ΑΕΚ πλέον έχει γίνει σοβαρός προγραμματισμός με βάση ένα σταθερό οικονομικό πλάνο, που θα ακολουθηθεί απαρέγκλιτα με στόχο την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος απέδειξε και πάλι με πράξεις, ότι οι δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν και στις προσεχείς ημέρες η Ένωση θα είναι «καθαρή» από bans.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X