ΑΕΚ: Η δοκιμή του Μιλόγεβιτς με τον Αμραμπατ -Η θέση που τον χρησιμοποίησε

ΑΕΚ: Η δοκιμή του Μιλόγεβιτς με τον Αμραμπατ -Η θέση που τον χρησιμοποίησε
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη δοκιμή του Νόρντιν Αμπραμπατ σε δίτερμα της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπολογίζει, όπως όλα δείχνουν, και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ τον Νορντίν Αμραμπατ.

Ο Μαροκινός ποιοτικός παίκτης έχει σύνθετο ρόλο στην μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης, καθώς όπως φαίνεται μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Για αυτό άλλωστε και η ίδια η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει την κουβέντα για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ και τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις από την ξένη αγορά.

Πού δοκίμασε τον Αμραμπατ ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόβεγιτς στο πρώτο δίτερμα που έκανε παρουσία του Μαροκινού, τον τοποθέτησε στο δεξί άκρο της επίθεσης απόντος του Λιβάι Γκαρσία που είναι εκτός λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Αντίστοιχα στο αριστερό άκρο ήταν ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς της Ενωσης δείχνει έτσι ότι θα υπολογίζει τον Αμραμπατ για όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, αν και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν με την επιστροφή του Γκαρσία. Πάντως, αναφορικά με το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, υπάρχει μία πρώτη εικόνα για τις σκέψεις του Μιλόγεβιτς για τον Μαροκινό.

Πάντως, ο Αμραμπατ έκανε… ξεκάθαρο από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα ότι πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ξέρει να την χειρίζεται σε υψηλό επίπεδο, όμως υστερεί στις μεγάλες αποστάσεις και βεβαίως είναι πίσω στο κομμάτι της ετοιμότητας μιας και δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα και δεν έχει ρυθμό.

Τέλος, ο Μιλόγεβιτς παρά την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο κόντρα στην Λαμία, η οποία βελτιώθηκε στο β’ με την είσοδο του Γεβγιέν Σάκχοφ, ανέφερε στους παίκτες του ότι είναι ικανοποιημένος από την κυκλοφορία της μπάλας και την υπομονή που έδειξαν στο κομμάτι της ανάπτυξης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X