
Η ΑΕΚ έκανε πρόταση αγοράς του εκλεκτού για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και αναμένει άμεσα απάντηση
Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ.
Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», έχει κατατεθεί πρόταση αγοράς σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος, όπου και αγωνίζεται ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» και η απάντηση αναμένεται πιθανότατα μέχρι αύριο.
Για τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία πέραν του ότι είναι 24 ετών και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ ασκώντας πιέσεις στην ομάδα του για να ολοκληρωθεί το deal.
Στην Ενωση δείχνουν σίγουροι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γι’ αυτό και προχώρησαν σε πρόταση αγοράς κι όχι δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Πάντως υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις στο συρτάρι, που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που η απάντηση που θα εισπράξουν για τον 24χρονο εξτρέμ δεν είναι αυτή που επιθυμούν στις τάξεις της ΑΕΚ.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Μεταγραφές εννοείται, αλλά μήπως και επιστροφή στο αρχικό πλάνο;
- Η ΑΕΚ βλέπει με… ενδιαφέρον τον (ελεύθερο) Μάριν – Δεν «παίζει» του Πέιντσιλ
- Αποκλειστικό του enwsi.gr: «Βόμβα» της ΑΕΚ στο βόλέϊ, απέκτησε την Αμερικανίδα κεντρική, Καζ Μπράουν!
- Σταμάτης Βούλγαρης: «Οπως στρώνεις κοιμάσαι» (VIDEO)
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Παράπονα για… βαριά φανέλα από τους παίκτες της Άστον Βίλα

Φεράρι: «Θα προσπαθήσουμε να… πονέσουμε τον Ολυμπιακό»

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν Φρέιρε, Ροντινέι, Φορτούνης με Άρη

Εμετική ανακοίνωση γεμάτη ψέματα και υποκρισία από τη Θύρα 13 για τη δολοφονία του Μιχάλη από φασίστες-ναζιστές!

Σάλος με το ιπτάμενο… πέος σε σταθμό του μετρό – Με ανοιχτό το στόμα επιβάτες και εργαζόμενοι! (ΦΩΤΟ)