Η ΑΕΚ βλέπει με... ενδιαφέρον τον (ελεύθερο) Μάριν - Δεν «παίζει» του Πέιντσιλ

Η ΑΕΚ βλέπει με... ενδιαφέρον τον (ελεύθερο) Μάριν - Δεν «παίζει» του Πέιντσιλ
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Μάριν είναι ελεύθερος και στην ΑΕΚ ψάχνουν μεσοεπιθετικό, ενώ ο Γερμανός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν.

Ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην ΑΕΚ και που τον γνωρίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την συνύπαρξή τους στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αγωνίζεται τόσο ως 8άρι αλλά και ως 10άρι και μπορεί να συνθέσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Πέτρο Μάνταλο.

Ποιος είναι ο Μάρκο Μάριν

Προϊόν των ακαδημιών της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ο Μάρκο Μάριν έχει καταγράψει μια σπουδαία καριέρα σε top ομάδες όπως η Βέρντερ Βρέμης, η Τσέλσι, η Σεβίλλη και η Φιορεντίνα.

Τον Αύγουστο του 2016 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχοντας 59 συμμετοχές με 12 γκολ και 10 ασίστ. Υστερα πήρε μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα, όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του με 58 συμμετοχές 11 γκολ και 24 ασίστ.

Στην Αλ Αχλί αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2020 έχοντας 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι 16 φορές διεθνής με την Γερμανία και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

Διάψευση για τον Πέιντσιλ

Την ίδια στιγμή δεν φαίνεται να προχωράει η υπόθεση του Τζόζεφ Πέιντσιλ της Γκενκ. Για τον 23χρονο Γκανέζο εξτρέμ υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στον βελγικό σύλλογο αλλά δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωσή του.

Ο Πέιντσιλ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί με άνεση να παίξει και στα δεξιά, αλλά και στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για την ΑΕΚ, πολύ απλά γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που έχει αξία πάνω από 2.500.000 ευρώ, ενώ και η Γκενκ τον έκανε δικό της για 3.000.000 ευρώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X