Επιβεβαιώνουν για Μπρούμα από το εξωτερικό -«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται, υψηλές απαιτήσεις»

Επιβεβαιώνουν για Μπρούμα από το εξωτερικό -«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται, υψηλές απαιτήσεις»
Photo Credits: INTIME

Στο εξωτερικό επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον Αρμίντο Μπρούμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, ώστε να κάνει τη διαφορά και έτσι προτάθηκε και βρίσκεται στη λίστα της ο Μπρούμα.

Ο Πορτογάλος, παρ’ όλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με την Αϊντχόβεν, η ομάδα του ψάχνει ξανά να τον παραχωρήσει και η Ενωση τσέκαρε την περίπτωση του.

Χθες tweet του Ολλανδού δημοσιογράφου, ο οποίος έβαλε στην εξίσωση την ΑΕΚ, μετά την απόσυρση της Μπεσίκτας.

«Η Μπεσίκτας αποσύρθηκε από την περίπτωση Μπρούμα προς το παρόν. Μέχρι στιγμής, οι απαιτήσεις του μάνατζέρ του δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν, από καμία ομάδα. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται επίσης για τον 26χρονο εξτρέμ της PSV» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Tweet του Ολλανδού δημοσιογράφου Ρικ Ελφρινκ:

Αυτό το Tweet ήρθε να επιβεβαιώσει το «Eindhovens Dagblad», το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μπεσίκτας αποσύρθηκε από την περίπτωση του Μπρούμα προς το παρόν. Οι Τούρκοι δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με τις απαιτήσεις του μάνατζερ του επιθετικού της Αιντχόφεν και τώρα αναζητούν άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με το «Eindhovens Dagblad», η  Μπεσίκτας (προς το παρόν) δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αγορά του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος θέλει να φύγει από την PSV. Ο Ρότζερ Σμιντ έχει άλλες επιλογές στα φτερά της επίθεσης και πιθανότατα δεν θα ο Μπρούμα δεν θα υπολογίζεται.

Τώρα που οι Τούρκοι εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, η ΑΕΚ έρχεται στο προσκήνιο. Το «Eindhovens Dagblad», γράφει ότι οι Έλληνες ενδιαφέρονται επίσης για τον 26χρονο και έτσι έχουν τώρα την ευκαιρία να καταλήξουν σε συμφωνία με τον μάνατζερ του διεθνούς εξτρέμ.

Πριν από δύο χρόνια, η Αϊντχόφεν αγόρασε τον Πορτογάλο έναντι 15 εκατομμυρίων, δίχως όμως ο παίκτης να αποζημιώσει την ομάδα με τις εμφανίσεις του. Στην πρώτη του σεζόν κατάφερε ακόμη να παίξει ως βασικός 12 φορές και να σκοράρει τρία γκολ στην Eredivisie.

Πέρυσι, η Μπρούμα έπαιξε ως δανεικός στον Ολυμπιακό».

Μάλιστα η πορτογαλική «A Bola», έρχεται να ενισχύσει αυτό το ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει πως  η Αϊντχόφεν ζήτησε 4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της A Bola:

«Οι προσπάθειες της Μπεσίκτας να αγοράσει τον Μπρούμα έπεσαν στο κενό.

Η συμφωνία χάλασε, από τη στιγμή που η Αϊντχόφεν πρότεινε στη Μπεσίκτας το δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπεσίκτας αποσύρθηκε και τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΚ έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πορτογάλου».

Η  Μπεσίκτας, ήταν διατεθειμένη να προσφέρει έως και 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Με τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα έκανε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο 26χρονος διεθνής εξτρέμ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει ξεκάθαρα στο προφίλ του ακραίου επιθετικού που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς και σίγουρα είναι μία πολύ καλή περίπτωση, από τη στιγμή που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, από την περυσινή εμπειρία του.

Ολα θα κριθούν από τις απαιτήσεις του μάνατζερ του παίκτη και της PSV πλέον, με τον παίκτη να μην είναι αρνητικός σε πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, αυτή τη φορά όμως για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X