Βελέζ - ΑΕΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Εικόνες από το Βελέζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στο Σαράγεβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβγαλε επιπολαιότητα και πολλά προβλήματα σε κομβικές θέσεις της ενδεκάδας και έχασε με 2-1 από την Βελέζ στο Σαράγεβο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Βοσνίας

Παναγιώτης Τσιντώτας : Στην φάση του πρώτου γκολ της Βελέζ, η μπάλα πήγε στις… αράχνες και με πολλά φάλτσα, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον Τσιντώτα. Στο ημίωρο του ματς, έβγαλε με θεαματική επέμβαση ένα σουτ που πήγαινε στην γωνιά του, έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο γκολ των Βόσνιων «εκτελέστηκε» εξ επαφής, έδειξε ετοιμότητα σε μια κεφαλιά σχεδόν από την μικρή περιοχή, έκανε ένα λάθος με τα πόδια σε σημείο που δεν επιτρέπεται.

Μιχάλης Μπακάκης: Ανασταλτικά ήταν καλός. Σταθερός και με αποτελεσματικές αντιδράσεις πάνω σ’ όλους τους παίκτες που βγήκαν από την πλευρά του. Κρατούσε την θέση του και έπαιζε σωστές άμυνες. Στην επίθεση δεν κατάφερε να βγάλει συνεργασίες με τον Λιβάι. Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο προσπάθησε να ανέβει και να ψάξει να βγάλει φάσεις με τον Γκαρσία. Χωρίς να βγουν.

Στράτος Σβάρνας: Δεν πατούσε πολύ καλά και ήταν φανερό πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Έχασε κάποιες φορές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο την θέση του. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έκανε αβίαστα λάθη. Κάποιες φάσεις τις έκοψε, αλλά γενικώς έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα το ματς με λάθος αντιδράσεις σε δυο φάσεις. Όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο ήταν ο παίκτης που κρατούσε όλες τις ισορροπίες στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κάλυπτε σωστά τους χώρους και προσπαθούσε να κλείσει τα κενά που προέκυπταν τόσο από αριστερά, όσο και από τον άξονα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ αφού έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Έλντερ Λόπες: Αλλού γι αλλού όσο έμεινε στο γήπεδο. Έχανε πολύ εύκολα και την θέση του και την μπάλα. Ήταν επιπόλαιος στις προσπάθειες που έπαιρνε και έκανε λάθος επιλογές, όταν δεχόταν πίεση από τους αντιπάλους του. Πολλές φορές άφησε «τρύπες» από την πλευρά του.

Γέβχεν Σάκχοφ: Πολύ κακό ματς σε ρόλο αμυντικού χαφ. Ήταν απών όταν σούταρε έξω από την περιοχή της ΑΕΚ ανενόχλητος ο σκόρερ, ενώ σχεδόν η ίδια φάση, έγινε ακόμα δυο φορές. Είχε ζητήματα στον ανασταλτικό του ρόλο, ενώ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού έκανε λάθη.

Νταμιέν Σιμάνσκι: Ξεκίνησε το ματς με δυο εύκολα λάθη στην μεσαία γραμμή. Όμως άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του όσο περνούσε η ώρα και έβγαλε σωστά και πολλά τρεξίματα στην μεσαία γραμμή. Πίεσε, έκλεψε μπάλες και προσπάθησε να βγάλει και την ομάδα στην αντεπίθεση. Στο τέλος του ματς έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πέτρος Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Όμως έβγαλε ασίστ πάρε – βάλε στον Καρίμ, στην φάση που εντελώς λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του Ανσαριφάρντ.  Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει σωστά καμία από τις προσπάθειές του.

Χρήστος Αλμπάνης: Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε την εξαιρετική κάθετη πάσα που βγήκε σε ασίστ στο γκολ του Καρίμ. Όμως κατά τα άλλα, ήταν πολύ επιπόλαιος σχεδόν σ’ όλες τις προσπάθειες που πήρε πάνω του. Έκανε πολλά λάθη και «χάλασε» επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις για την ΑΕΚ. Από τα πόδια του βγήκε κατά λάθος “ασίστ” για το δεύτερο γκολ της Βελέζ.

Λιβάι Γκαρσία: Ήταν φανερό πως όλο το παιχνίδι της Βελέζ, είχε προσανατολιστεί πάνω στον τρόπο που θα κλείσει όλους τους χώρους στον Λιβάι. Γι αυτό και στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ελάχιστες οι προσπάθειες που πήρε ο Γκαρσία από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποιες παραπάνω φάσεις πήρε, αλλά ήταν πάντα περικυκλωμένος από αντιπάλους του. Και ουσιαστικά δεν βρήκε ποτέ χώρους.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έκανε εξαιρετική εκτέλεση στην φάση στην οποία άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Ενώ θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας σκοράρει και δεύτερο γκολ, όμως του το στέρησε ο επόπτης. Την δουλειά του γενικώς στο ματς την έκανε και με το παραπάνω. Και ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ.

Μάριο Μιτάι: Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπάθησε να βρει ρυθμό και πατήματα. Έχασε και μονομαχίες αλλά τις φάσεις δεν τις εγκατέλειψε καθόλου και καμία. Ήταν πολύ πιο θετικός από τον Λόπες, αλλά όχι ακόμα έτοιμος για τέτοιο επίπεδο.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε στην θέση του Αλμπάνη. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες με την είσοδο του στο παιχνίδι. Αλλά κάποια στιγμή εκνευρίστηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα και έχασε την ηρεμία του στο παιχνίδι και τον προσανατολισμό του.

Σέρχιο Αραούχο: Μπορεί να μην βρέθηκε σε θέση για να εκτελέσει καμία φορά, αλλά από την ώρα που μπήκε προσέφερε πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Από το πρέσινγκ, μέχρι τον τρόπο που έσπαγε την μπάλα.

Νταμιέν Λε Ταλέκ: Δεν είναι ακόμα έτοιμος και φαίνεται. Αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ καθώς από την ώρα που μπήκε, έδειχνε να ισορροπεί την μεσαία γραμμή. Όμως ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X