ΑΕΚ: Το λαχείο που έσωσε τον Μπάρλο! (VIDEO)

Η απίστευτη ιστορία με το λαχείο του Λουκά Μπάρλου, που τον έσωσε από την οικονομική καταστροφή έπειτα από τα χρόνια του στην ΑΕΚ

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄70, όταν ο Λουκάς Μπάρλος ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ, η περιουσία του ήταν μυθική. Οταν δέκα χρόνια μετά αποχώρησε από την προεδρία της Ενωσης, ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Συν τοις άλλοις, είχε το τεράστιο πρόβλημα με τη δέσμευση του σπιτιού του για δάνειο προς την Ιονική και Λαϊκή τράπεζα, που είχε μπει υποθήκη για την κατασκευή της σκεπαστής εξέδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, μια μέρα σαν σήμερα του 1987, η τύχη χαμογέλασε ξανά στον «θείο Λουκά».

Βλέπετε, εκείνη την ημέρα δημοσιεύθηκε η είδηση, ότι ο Μπάρλος κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 120 εκατομμυρίων δραχμών στο Λαϊκό Λαχείο. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο TOPS του Κολωνακίου μαζί με τον Γιώργο Κατσιφάρα, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Χρήστο Αρφάνη, ο οποίος δώρισε στην παρέα του από μία δεκάδα του λαχείου.

Ο Λουκάς Μπάρλος επένδυσε με επιτυχία τα χρήματα σε μετοχές τραπεζών, κάλυψε τα ανοίγματά του, ενώ με μέρος αυτών, έναν χρόνο μετά, θα ανοίξει από κοινού με τον Μάνο Κουτούδη το «Boschetto» στον Ευαγγελισμό, μετατρέποντας σε εστιατόριο πολυτελείας το ιστορικό καφενείο «Άλσος».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X