Επιστρέφει το Euro 2021 με ματσάρες!

Επιστρέφει το Euro 2021 με ματσάρες!

Το Stoiximaview δίνει τις δικές του προτάσεις για τα αποψινά ματς του Euro 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Βέλγιο – Ιταλία (22:00): Επιστροφή στην μπαλάρα, επιστροφή της μεγάλης διοργάνωσης, όπως επιστροφή και του Stoiximaview στα προγνωστικά euro 2020! Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι εδώ και έχουμε ξανά αγώνες.

Αρχίζει η προημιτελική φάση και για απόψε πάμε στοίχημα με το πιο δυνατό ζευγάρι της φάσης των «8» της διοργάνωσης. Φυσικά εννοούμε τον αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία!

Το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε εύκολα να ήταν ζευγάρι τελικού, σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Αμφότερες οι ομάδες πέρασαν από τους ομίλους τους με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι Ιταλοί νίκησαν Τουρκία (3-0), Ελβετία (3-0) και Ουαλία (1-0).

Από την άλλη οι Βέλγοι επικράτησαν στον όμιλό τους απέναντι σε Ρωσία (3-0), Δανία (2-1) και Φινλανδία (2-0).

Στη φάση των «16» τόσο το Βέλγιο όσο και η Ιταλία δυσκολεύτηκαν, έχοντας όμως εντελώς διαφορετικούς αντιπάλους. Το Βέλγιο έπαιξε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλίας και κατάφερε να νικήσει με 1-0.

Από την άλλη η Ιταλία έπαιξε κόντρα στην Αυστρία, την οποία απέκλεισε αλλά δύσκολα. 0-0 στην κανονική διάρκεια και πέρασε στην παράταση με το υπέρ της 2-1.

Τώρα παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά και είναι το πιο δυνατό ζευγάρι σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης.

Το Βέλγιο παρουσιάζεται αρκετά δυνατό, όμως υπάρχει ένα «αλλά». Το αλλά αυτό έχει να κάνει με την παρουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι τραυματίας, δεν έκανε προπόνηση με την ομάδα την Πέμπτη και η συμμετοχή του πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Το ίδιο ισχύει και για τον Εντέν Αζάρ, αλλά αυτό που νοιάζει το Βέλγιο είναι ο Ντε Μπρόινε, αφού μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους χαφ του κόσμου.

Επάνω σε αυτό το στοιχείο θα σταθούμε, αλλά και στην εμπειρία που έχει η Ιταλία όπως και την καλή ομάδα που έχει παρουσιάσει ο Μαντσίνι.

Προγνωστικά Βέλγιο – Ιταλία (22:00): Προχωράμε, λοιπόν, για τα προγνωστικά στοιχήματος του αγώνα. Αυτό το οποίο θέλουμε για το στοίχημα και στηρίζουμε, είναι η πρόκριση της Ιταλίας. Μία επιλογή με ρίσκο, την οποία βρίσκουμε στο 1.70 (Pamestoixima.gr).

Προγνωστικά Ελβετία – Ισπανία: Σκοράρουν ξανά και οι δύο

Ελβετία – Ισπανία (19:00): Επιστροφή σε ρυθμούς EURO με τη διεξαγωγή των προημιτελικών και με τα ζευγάρια να… καίνε. Και μετά απ’ όλα όσα έχουμε δει;

Τίποτα δεν είναι βέβαιο. Είδαμε αουτσάιντερ να προκρίνονται, είδαμε μεγάλα φαβορί να πηγαίνουν σπίτια τους. Και είδαμε και ματσάρες.

Ανάλογο παιχνίδι περιμένουμε και στο Ελβετία – Ισπανία. Δύο ομάδες με επιθετικό στυλ, που ήταν πρωταγωνίστριες στα καλύτερα παιχνίδια έως τώρα. Το Γαλλία – Ελβετία 3-3 και το Ισπανία – Κροατία επίσης 3-3 και 5-3 στην παράταση. Σε δύο ματς που έγιναν μέσα σε μια μέρα και είδαμε συνολικά 14 γκολ. Με τα γκολ θα είμαστε και εμείς στο συγκεκριμένο ματς.

EURO 2020, Ελβετία – Ισπανία (19:00): Σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή του Stoiximaview τα παιδιά βλέπουν γκολ και από τις δύο πλευρές και αυτή ήταν η πρόταση τους για το στοίχημα. Λογικό αν δούμε τι έχουν κάνει έως τώρα στη διοργάνωση και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται αμφότερες. Η Ισπανία βρήκε ρυθμό και έχει αφήσει πίσω της την άσχημη εικόνα στο ξεκίνημα.

Η Ελβετία είναι… φωτιά και λάβρα μπροστά. Με Σεφέροβιτς, με Σακίρι, με Εμπολό, με Γκαβράνοβιτς. Παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω πως θα πάμε για ακόμα ένα παιχνίδι με γκολ. Πάμε στοίχημα με γκολ/γκολ σε απόδοση 1.88 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X