Κιάερ: «Δεν θέλω να με λένε ήρωα, έκανα ότι έπρεπε να κάνω»

Σιμόν Κιάερ: Ποιος είναι ο αρχηγός που έγραψε ιστορία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του Euro είχε σαν συνέπεια να καθηλώσει όλο τον κόσμο.

Ο Σιμόν Κιάερ έσπευσε στο πλευρό του συμπατριώτη του, όταν αντιλήφθηκε την σοβαρότητα της κατάστασής του, προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και παράλληλα να αποτρέψει το να του γυρίσει η γλώσσα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν σε δηλώσεις που έκανε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» ανέφερε τα εξής ακόλουθα, για το συγκεκριμένο περιστατικό:

«Δεν θέλω να με λένε ήρωα. Εκανα απλώς αυτό που έπρεπε να κάνω, χωρίς να το σκέφτομαι, όπως θα το έκανε κάποιος άλλος. Ηταν μια ιστορική μέρα για όλους εμάς τους Δανούς. Ο πρώτος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο σπίτι μας. Τότε συνέβη αυτό που έγινε. Είχα την ετοιμότητα να παραμείνω διαυγής, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου.

Ηταν μια ομαδική προσπάθεια, προφανώς θα κάναμε το ίδιο αν ήταν αντίπαλος. Αυτό είναι όλο. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά τώρα. Μόνο αυτό είναι σημαντικό. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ. Το ένστικτο με καθοδήγησε και έκανα αυτό που έπρεπε, αυτόματα.

Ηταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό, ελπίζω να είναι και η τελευταία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X