Δημητρούλιας: «Το κίνητρο του τρεμπλ είναι μεγάλο» (VIDEO)

Δημητρούλιας: «Το κίνητρο του τρεμπλ είναι μεγάλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 30-26.

Ο προπονητής της Ενωσης τόνισε πως φοβόταν πολύ το παιχνίδι ενώ ανέφερε πως το κίνητρο του τρεμπλ είναι μεγάλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να πω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν ένα ματς που φοβόμουν όσα λίγα γιατί θα έπαιζε ρόλο στα πλέι οφ και εμείς μέχρι την Τετάρτη σκεφτόμασταν το Ευρωπαϊκό.

Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις και εμείς προσπαθήσαμε πολύ να επαναφέρουμε τους παίκτες σωματικά και πνευματικά. Για μια ακόμη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ Κυριάρχησε η μάχη, ένα ματς με πολύ εκνευρισμό. Στη πορεία των αγώνων με τον ΠΑΟΚ αρχίζει να μην παίζεται χάντμπολ. Είναι ένα εύρημα για μένα που θα πρέπει να το δουλέψουμε για να δούμε πως θα παρουσιαστούμε στα επόμενα παιχνίδια. Να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία στους τελικούς να είμαστε όπως πρέπει. Ελπίζω να καταφέρουν να γυρίσουν κάποιοι από τους τραυματίες μας στην πορεία για μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Θα καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό, αλλά θα χρειαστεί ακόμα καλύτερη προετοιμασία, αφού ο εγκέφαλός μας δεν έχει συνηθίσει να κάνει σεζόν 12 μηνών. Πρέπει να  δουλέψουμε και το κίνητρο του τρεμπλ το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν πολύ ενδιαφέρον σε αυτή την φάση».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X