«Εδώ θα μείνεις…»

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο με τα βίας προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Τόμας Πέκχαρτ, όντας εμφανώς συγκινημένος και κρατώντας με το χέρι του το μέρος της καρδιάς και το σήμα της ΑΕΚ. Ο «Τσίνο», δεν έχει κρύψει ποτέ το «δέσιμο» που απέκτησε από την πρώτη στιγμή με την ΑΕΚ και τον κόσμο της και μάλιστα το εξέφρασε ξεκάθαρα και μέσω των social media. Ωστόσο, τα όσα είδαμε και έγιναν προς το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, συνεχίστηκαν και χθες. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αντίστοιχο ήταν το κλίμα και στα Σπάτα, μεταξύ του Αραούχο και των συμπαικτών του! Οι οποίοι μάλιστα, φρόντισαν να του στείλουν και… μήνυμα, ενόψει Νέας Σμύρνης αλλά και συνέχειας!

Πολλοί από τους συμπαίκτες του Αραούχο, κυρίως Έλληνες, συνομίλησαν αρκετά μαζί του χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ. Τονίζοντάς του με νόημα πως το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, αύριο, απέναντι στον Πανιώνιο, δεν θα είναι το… τελευταίο του με την ΑΕΚ! «Μην το σκέφτεσαι καν πως την Τετάρτη μας αποχαιρετάς. Εδώ θα γυρίσεις! Πάμε του χρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα λείπεις εσύ;», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν στα Σπάτα, με την αντίδραση του «Τσίνο» να «λέει» πολλά. Καθώς και ο Αραούχο έδειξε πως η πιθανότητα να μην… αποχαιρετήσει αύριο την ΑΕΚ, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή.

Ο Αραούχο είναι καλά εδώ, νιώθει πως η ΑΕΚ τον έχει αγκαλιάσει και του έχει προσφέρει όλα όσα ζητούσε και χρειαζόταν και αισθάνεται ως μέλος μιας οικογένειας. Μιας οικογένειας, που δεν του είναι εύκολο ούτε ευχάριστο να αφήσει. Γι’ αυτό και στο μυαλό του, το ενδεχόμενο του… προσωρινού «αντίο» με την ΑΕΚ, στριφογυρίζει συνεχώς. Κάτι, που έδειξε και από τις χθεσινές του αντιδράσεις, μετά τη συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του. Με την υπόθεση να έχει σε κάθε περίπτωση… μέλλον, αφού όπως προκύπτει από όλες τις πλευρές, για την ΑΕΚ η παραμονή του «Τσίνο», είναι αυτή τη στιγμή η Νο1 προτεραιότητα. Ειδικά από τη στιγμή, που αυτό δείχνει ως μια εξαιρετική προοπτική και για τον 24χρονο παικταρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X