Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το όνειρο προχωράει: Τοποθετείται το στέγαστρο και στην παλιά Σκεπαστή! (VIDEO)

Πολλές εργασέις γίνονται ταυτόχρονα στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας

10

Το όνειρο προχωράει!

Βλέποντας τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» να… τρέχουν δεν γίνεται να μην ανατριχιάσει κανείς οραματιζόμενος τον Δικέφαλο να «πετάει» ξανά στο σπίτι του. Να «πετάει» ξανά στο δικό του Ναό.

Οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά με την ίδια θέρμη στο μαγικό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σήμερα, δόθηκε μεγάλη έμφαση στο στέγαστρο, με κομμάτια να υψώνονται στην παλιά Σκεπαστή η οποία είναι ακόμα «γυμνή». Ταυτόχρονα φυσικά συνεχίστηκε και η τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης που περιβάλλει το στέγαστρο στα κομμάτια που έχουν τοποθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Όπως επίσης συνεχίζεται και η προετοιμασία για την τοποθέτηση της μεμβράνης και στα άλλα σημεία του γηπέδου. Το σίγουρο είναι πως κάθε μέρα φαίνεται και πιο όμορφη, πιο επιβλητική. Τα τείχη της «Αγιά Σοφιάς» θα είναι άτρωτα και προς το παρόν προκαλούν συγκίνηση καθώς υψώνονται.

Όλα αυτά ενώ είμαστε εν αναμονή της έναρξης της υπογειοποίησης και των συνοδών έργων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Η υπογειοποίηση, όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε βίντεο από τις σημερινές εργασίες στην «Αγιά Σοφιά»:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα