Ημερομηνία σταθμός η 10η Δεκεμβρίου!

Τότε θα ξεκινήσουν τα έργα της υπογειοποίησης

O Δημήτρης Μελισσανίδης άκουσε το μεσημέρι της Τρίτης τον Γιώργο Πατούλη να του λέει ότι δε θα υπάρξει καμία επιπλέον καθυστέρηση τόσο στο θέμα της Υπογειοποίησης, όσο και σε αυτό των σύνοδων έργων στην «Αγιά Σοφιά».

Η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού όλα δείχνουν ότι η υπόθεση ξεκολλάει. Στο «Enwsi.gr» είχατε διαβάσει πρόσφατα για τις καθυστερήσεις που προκάλεσε η γραφειοκρατία στο θέμα της ΙΝΤΡΑΚΑΤ και στα έγγραφα τα οποία απαιτούσε το Ελεγκτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» στην εταιρεία για να ξεκινήσει η Υπογειοποίηση.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πιστεύουν πως το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα και αν δεν υπάρξει κάποιος άλλος δάκτυλος που θα προκαλέσει νέα κωλυσιεργία στην εξέλιξη του έργου, ο εργολάβος του project θα υπογράψει τη σύμβαση μέσα στο Νοέμβριο.

Ημερομηνία… σταθμός

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του «Enwsi.gr» η ημερομηνία σταθμός για την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η 10η Δεκεμβρίου!

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει σύμβασης η διάρκεια για την ολοκλήρωση της Υπογειοποίησης μπορεί να φτάσει τους 16-18 μήνες, αλλά οι ιθύνοντες της ΙΝΤΡΑΚΑΤ έχουν ξεκαθαρίσει πως μπορούν να τη φέρουν εις πέρας σε διάστημα 9-10 μηνών.

Δείτε επίσης

Νίκη, γκολάρες και… θέαμα -Όσα δεν είδατε στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Η παρακάμερα του αγώνα της «Ένωσης»