Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η πρόσκληση του Πλατανιά στην Ακαδημία της ΑΕΚ στα Χανιά

Ο Πλατανιάς έστειλε πρόσκληση στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας που πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν τα παιδιά των τμημάτων υποδομής τον αγώνα της Πέμπτης στα Περιβόλια

0

Ο Πλατανιάς έστειλε πρόσκληση στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας που πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν τα παιδιά των τμημάτων υποδομής τον αγώνα της Πέμπτης στα Περιβόλια.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω της ανακοίνωσης της ΑΠ Σούδας που αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, προσκαλεί τους αθλητές των τμημάτων Υποδομών της Ακαδημίας να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Πλατανιά – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Περιβολίων.

Όσοι από τους αθλητές των τμημάτων Νέων – Παίδων – Προπαίδων και Τζούνιορ επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Γραφείο της Ακ. Ποδ. Σούδας αναφέροντας και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους προκειμένου να εκδοθούν και να παραληφθούν τα ονομαστικά εισιτήρια για τον αγώνα.

Πηγή: athlitiko.gr

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα