Απόφαση να μείνει ως έχει στην άμυνα

Συνεχίζει χωρίς μεταγραφή η ΑΕΚ έπειτα από κουβέντα Μελισσανίδη – Χιμένεθ, «παραθυράκι» για κάτι σπέσιαλ από τους ελεύθερους

Ο Αραούχο έρχεται, ο Κονέ ανακοινώθηκε, αλλά φαίνεται πως δεν θα τριτώσει το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ και με κεντρικό αμυντικό. Παρά τις πολλές και σημαντικές επαφές που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, επί του παρόντος η Ενωση συνεχίζει με τους παίκτες που έχει. Το επί του παρόντος έχει σημασία, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί εάν προκύψει κάτι πραγματικά σούπερ για το κέντρο της άμυνας από την αγορά των ελεύθερων (η ΑΕΚ έχει χρόνο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου).

Πρόκειται πάντως για απόφαση που προέκυψε στην ΑΕΚ συνειδητά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κουβέντα για το θέμα ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Χιμένεθ, προκειμένου να τεθούν όλα τα δεδομένα. Ο τεχνικός της Ενωσης φέρεται πως έδειξε ικανοποιημένος από τις επιλογές που έχει στα χέρια του, δείχνοντας πως υπολογίζει αρκετά και στους Τζανετόπουλο και Γιαννούτσο. Ειδικά τον νεαρό, που επιχειρεί από φέτος να τον μετατρέψει σε στόπερ.

Βέβαια, με δεδομένο πως ήδη υπάρχουν τρεις απώλειες με τους τραυματισμούς των Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλου και Λαμπρόπουλου, δεν πρέπει να κλείσει εντελώς το παραθυράκι. Βέβαια, φαίνεται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει κάτι. Ειδικά, εάν τα νέα από την επέμβαση του Ουκρανού στις αρχές της εβδομάδας είναι ενθαρρυντικά και δείχνουν πως μπορεί να επιστρέψει στις αρχές Οκτωβρίου. Και βέβαια, ως στόπερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί – όπως ήδη έγινε στα Γιάννινα – και ο Γιόχανσον.

Δείτε επίσης

Κλοπ: «Με τους αναπληρωματικούς κόντρα στην Σριούσμπερι»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός των «κόκκινων»