Πρόταση ανανέωσης στον Γκάλο κάνει η ΑΕΚ

Την τελευταία εκκρεμότητα της όσον αφορά τα συμβόλαια που τελειώνουν θέλει να κλείσει η Ένωση

Ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ, προτίθεται να κλείσει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με το «Eθνος», στην Ένωση έχουν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης προς τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ήταν ο μόνος που φτάνει σε λήξη συμβολαίου και δεν είχε ανανεώσει ή τεθεί στο περιθώριο.

Η παρουσία του Γκάλο όλο αυτό το διάστημα εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό από τους Κιτρινόμαυρους καθώς είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, σταθερά αξιόπιστη επιλογή στη δεξιά πλευρά, ποδοσφαιριστής που έχει «δεθεί» με την ομάδα και συμβάλει στο θετικό κλίμα. Συνθέτει εξαιρετικό δίδυμο με τον Μπακάκη και παρά τα 33 χρόνια του, είναι παίκτης που θεωρείται ό,τι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο έψαχνε κάποια πρόταση από το εξωτερικό με μεγαλύτερες απολαβές καθώς είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και ήθελε να κεφαλαιοποιήσει την καλή σεζόν που κάνει. Μέχρι τώρα πάντως, δεν φάνηκε πως προέκυψε κάτι τρομερό, που θα τον κάνει να ξεσπιτωθεί. Αλλωστε, είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσει η Ελλάδα, ζει εδώ η οικογένεια του και θα του άρεσε να συνεχίσει.

Δείτε επίσης

Τζαβέλλας: «Ετσι χάλασε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ το 2007»

Οσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας για την επικείμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ