Κυριακάτικη πτήση πάνω από την «Αγιά Σοφιά»: Μακριά σου ο χρόνος δεν περνά… (VIDEO)

«Πτήση» πάνω από την «Αγιά Σοφιά» που δημιουργεί ανατριχίλα

Η «Αγιά Σοφιά» υψώνεται και τα τείχη της μοιάζουν από τώρα κιόλας, άτρωτα!

«Μαγικά» είναι τα πλάνα για ακόμα μια μέρα πάνω από το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ένα εργοτάξιο πολύ διαφορετικό από τα άλλα καθώς δεν πρέπει να δουλεύουν αλλού στον κόσμο εργάτες υπό την ιαχή συνθημάτων. Κάτι που γίνεται συχνά-πυνκά στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου το σπίτι της ΑΕΚ υψώνεται ξανά.

Οι φίλοι της Ένωσης δεν μπορούν να περιμένουν να μπουν ξανά εκεί όπου οι κιτρινόμαυρη έγραψαν τα περισσότερα κεφάλαια της ιστορίας της ομάδας. Οι εργασίες «τρέχουν», φυσικά με γοργούς ρυθμούς αν και οι πολύ ισχυρές βροχές τις τελευταίες μέρες έχουν δυσκολέψει πολύ την δουλειά όλων όσοι εργάζονται εκεί.

Εκτός από το στέγαστρο που είναι πάντα στο επίκεντρο, αλλά και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση και των τελευταίων κερκίδων. Τα κομμάτια κερκίδων που έφτασαν την Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι τα τελευταία προκατασκευασμένα κομμάτια που θα φτάσουν στο εργοτάξιο.

Έχει αρχίσει ήδη η τοποθέτησή τους και όταν τοποθετηθούν πλήρως θα συμπληρωθούν έπειτα και τα τελευταία κομμάτια του κάτω διαζώματος. Η συγκεκριμένη εργασία είχε μείνει πίσω καθώς έπρεπε να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος που θα μπουν οι τεράστιοι υποστηρικτικοί πύργοι για το στέγαστρο. Πλέον όλα τα κομμάτια του σκελετού του στεγάστρου έχουν πάρει θέση ανεβαίνοντας στον ουρανό του γηπέδου και αναμένεται να τοποθετηθούν και οι τελευταίες κερκίδες.

Δείτε σημερινό βίντεο πάνω από την «Αγιά Σοφιά»:

Δείτε επίσης

Βαθμολογία Super League: Στο -14 από την κορυφή η ΑΕΚ!

Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική της Superleague