ΑΕΚ: «Συνεχίζουμε να είμαστε ομάδα, θα γίνει και πάλι το καλύτερο»

Ξεκάθαρη στάση της ΑΕΚ για τις μεταγραφές και τη σχέση Λυμπερόπουλου, Ουζουνίδη

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευμα που έκανε λόγο για διαφορά μεταξύ Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η διοίκηση της Ενωσης υπεραμύνθηκε του θετικού κλίματος και της ομαδικής δουλειάς. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς, καθώς η ΑΕΚ θα κάνει ξανά ό,τι καλύτερο στις μεταγραφές – όπως το έχει αποδείξει – ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ. «Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα SportDay αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προβλημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Με δεδομένο ότι το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας αποτέλεσαν και αποτελούν τα μεγάλο όπλα της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΑΕΚ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά δεν απηχούν στην πραγματικότητα και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι μαζί από κοινού προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων προκλήσεων που έχει άμεσα να αντιμετωπίσει.

Εκτός κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αρνητικό σε μία ομάδα το να συμμετέχει και να έχει λόγο ο προπονητής της στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους στόχους. Οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει εκεί γιατί ήταν και συνεχίζει να είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε. Ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για αυτό».

Δείτε επίσης

Θωμαΐδης για Μελισσανίδη: «Είναι Τίγρης, διορατικός και διεισδυτικός» (VIDEO)

Όσα είπε για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ