Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ: Παλάτι και στα Σπάτα -Ξεκίνησαν εργασίες για την «κιτρινόμαυρη» πολιτεία (ΦΩΤΟ)

Μπουλντόζες δεν έχουν μπει μόνο στην «Αγιά Σοφιά», αλλά και στα Σπάτα

25

Μπουλντόζες έχουν μπει στο οικόπεδο πίσω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Είμαστε στη διαδικασία πλέον έναρξης των έργων στο οικόπεδο πίσω από το προπονητικό, για τη δημιουργία σε πρώτη φάση ενός γηπέδου με πλήρεις προδιαγραφές τέλεσης αγώνων, που θα αποτελέσει και επίσημα την έδρα των μικρών ομάδων μας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα αλλά και της πρώτης ομάδας για φιλικά.

Με κανονική εξέδρα από τη μια πλευρά, πλήρη αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου και όλα όσα απαιτούνται σύμφωνα με τις αναλυτικές προδιαγραφές της UEFA.

Ξεκίνησε με αλλά λόγια η πρώτη φάση του σταδίου Νο2 για την επέκταση του προπονητικού κέντρου που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα στην εξέλιξη του.

Αλλά σε πρώτη φάση μπαίνει μπροστά η κατασκευή του γηπέδου (τέταρτου πλέον στα Σπατα) προδιαγραφών UEFA και για επίσημα ματς (UEFA Youth League κλπ, επαγγελματικά πρωταθλήματα Νέων) αλλά και φιλικά της πρώτης ομάδας.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και εκεί προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια μετά βεβαίως την εξασφάλιση της γης για την επέκταση της έκτασης.

Δείτε φωτογραφία από την έκταση: 

Δείτε φωτογραφία από την μπουλντόζα: 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα